Επιλέξτε Φίλτρα

Τιμή
Μάρκες

Πολυχειριστήρια

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε προγραμματιζόμενα πολυχειριστήρια στα οποία μπορείτε να αντιγράψετε και αντικαταστήσετε το παλιό σας τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, του DVD, του ψηφιακού δέκτη ή του Air Condition σας.

BXL-RC 001 Προ προγραμματισμένο Τηλεκοντρόλ Για 250 Διαφορετικές Μάρκες Τηλεοράσεων | DBM Electronics - 27%
Universal τηλεχειριστήριο 10 σε 1.  Είναι προ - προγραμματισμένο και είναι κατάλληλο για 250 διαφορετικές μάρκες συμπεριλαμβανομένων και των πιο γνωστών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ΤV/CTV/VCR/DBS/SAT/CBL/HiFi/CD/LD/VCD/DVD.
4.50 6.20
K-1000 Πολύ-τηλεχειριστήριο Κλιματιστικών - air condition | DBM Electronics - 24%
Προγραμματιζόμενο Πολύτηλεχειριστήριο Για Κλιματιστικά & air condition Με 1000 Κωδικούς, Στην Συσκευασία Περιλαμβάνεται Manual Για τον Συντονισμό του!
4.50 5.90
OEM-0140 Τηλεχειριστήριο Για Τηλεοράσεις LED όπως Telefunken, F&U, Turbo-X, United, Hyundai, Panasonic κ.α. | DBM Electronics - 41%
Τηλεχειριστήριο άμεσης αντικατάστασης που λειτουργεί χωρίς προγραμματισμό. Αντικαθηστά τηλεκοντρόλ νέας γενιάς απο τηλεοράσεις: TELEFUNKEN, Turbo-X, BLAUPUNKT, VESTEL, SHARP, HYUNDAI, F&U, UNITED, PANASONIC.  *Προσοχή! Για να είναι συμβατό πρέπει το παλιό σας τηλεκοντρόλ να ταιριάζει οπτικά με το OEM-0140*
5.90 10.00
Προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο 4:1 με USB για προγραμματισμό μέσω υπολογιστή! Το προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο USB 4 σε 1 μπορεί να αντικαταστήσει το παλιό τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας, καθώς επίσης και τηλεχειριστήρια από Επίγειους και Ψηφιακούς Δέκτες, DVD και άλλες συσκευές. Επίσης μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα μέχρι και 4 συσκευές.
7.50 8.90
K-6100 Πολυ-τηλεχειριστήριο Κλιμαστικών - Air Condition Με Ένδειξη Θερμοκρασίας Χώρου | DBM Electronics - 16%
Προγραμματιζόμενο πολυτηλεχειριστήριο για κλιματιστικά (Air Condition) με 4000 κωδικούς. Διαθέτει μεγάλη ευδιάκριτη και φωτιζόμενη οθόνη LCD καθώς και ενσωματωμένο θερμόμετρο για την ένδειξη θερμοκρασίας του χώρου σας. Στη συσκευασία του περιλαμβάνεται οδηγίες χρήσης (Manual) για τον συντονισμό του!
12.60 15.00