Φίλτρα Αναζήτησης Φίλτρα Αναζήτησης

Τηλεφωνητές - GSM

Βρείτε στο κατάστημα μας αυτόνομους τηλεφωνητές - GSM και GPRS για την επέκταση του συναγερμού και του συστήματος ασφαλείας σας.
Electrosec VD-2005 SMD, Αυτόνομος Τηλεφωνητής Συμβατός Με όλες τις Γραμμές του Δημοσίου Δικτύου | DBM Electronics
  • - 24%
Αυτόνομος Τηλεφωνητής Συμβατός Σχεδόν Με όλους Τους Πίνακες Του Εμπορίου Συνεργάζεται Με όλες τις Γραμμές του Δημοσίου Δικτύου. Καλεί και τον εσωτερικό αριθμό τηλ. κέντρου (Max. 5 ψηφία). Μπορεί να κρατήσει στην μνήμη του έως και 14 τηλέφωνα, διαθέτει αναπαραγωγή ηχητικού μηνύματος έως 40 δευτερολέπτων κατά την κλήση σε περίπτωση όπλισης του συναγερμού και μπορεί να ρυθμιστει να καλεί κάθε αριθμό μέχρι 9 φορές.
59,90 79,00
PYRONIX MATRIX MX-V Πλακέτα Τηλεφωνητής 7 Μηνυμάτων Για Τους Πίνακες Matrix | DBM Electronics
  • - 25%
Πλακέτα Φωνητικών Μηνυμάτων MX - Voice Της Pyronix Συνεργάζεται με όλους τους πίνακες της Σειράς Matrix. Έχει Την Δυνατότητα να Παρέχει Αναφορά σε Τηλέφωνα του Πελάτη με 72 Δευτερόλεπτα Συνολικής Διάρκειας. Μπορείτε να Ηχογραφήσετε 8 Διαφορετικά Μηνύματα των 7 Δευτερολέπτων για Κάθε Τύπο Συναγερμού ξεχωριστά (Ιατρική Βοήθεια, Φωτιά, Πανικός, Επιβεβαιωμένος Συναγερμός, Ιατρική Βοήθεια κ.α.) και 1 Κοινό Μήνυμα των 20 Δευτερολέπτων.
64,10 85,20
ETROSS FWT8848 Τηλεφωνητής GSM Για Πίνακες Συναγερμών | DBM Electronics
  • - 30%
Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας το οποίο Δίνει και την λύση Στην Επικοινωνία με το Συναγερμό σας, Εκεί όπου δεν υπάρχουν Γραμμές ΟΤΕ. Σε Οικίες οπού δεν έχουν τηλεφωνική γραμμή ΟΤΕ, Σε αποθήκες καθώς και πολλές άλλες περιπτώσεις τοποθετείτε το Σύστημα Συναγερμού που θέλετε, Και απλά Συνδέεται το FWT-8848 με τον Συναγερμό σας. Τοποθετώντας του μια κάρτα SIM οποιουδήποτε δικτύου επιθυμείτε, θα είστε σίγουροι πως σε περίπτωση συναγερμού θα ενημερωθείτε άμεσα.
109,00 155,00
Ethernet IP module E10 Σχεδιασμένο για την επικοινωνία των Συστημάτων Ασφαλείας, μέσω δικτύων LAN και Internet. | DBM Electronics
  • - 31%
Communicator σχεδιασμένο για την επικοινωνία των Συστημάτων Ασφαλείας, μέσω δικτύων LAN και Internet, Είναι συμβατό με όλες τις Κ. Μονάδες ελέγχου συναγερμού (Paradox, DSC, Pyronix, GE κλπ.), Συνδέεται απευθείας στο BUS ή στην σειριακή έξοδο της Κ. Μονάδας. Σε περίπτωση μη συμβατότητας, ειδικό module αναλαμβάνει την λήψη των πληροφοριών από την τηλεφωνική έξοδο του συστήματος ασφαλείας.
125,00 180,00
GPRS/GSM G10T Σχεδιασμένο για την Επικοινωνία των Συστημάτων Ασφαλείας, μέσω Δικτύων GPRS-3G. | DBM Electronics
  • - 31%
Communicator σχεδιασμένο για την επικοινωνία των Συστημάτων Ασφαλείας, μέσω δικτύων GPRS-3G. Είναι συμβατό με όλες τις Κ. Μονάδες ελέγχου συναγερμού, Συνδέεται απευθείας στην τηλεφωνική έξοδο του συστήματος ασφαλείας και στο δίκτυο του ΟΤΕ. Επικοινωνεί με όποια σειρά προτεραιότητας το προγραμματίσουμε εμείς (PSTN (κλασική κλήση ΚΛΣ) - GPRS - SMS).
169,00 245,00