Φίλτρα Αναζήτησης Φίλτρα Αναζήτησης

Συστήματα Εντοπισμού (Trackers)

Σύστηματα παρακαλούθησης - GPS Trackers. Διαθέτουμε φορητά αλλά και μόνιμης εγκατάστασης δορυφορικά σύστημα εντοπισμού και παρακολούθησης GPS Trackers, για την ασφάλεια και παρακολούθηση παιδιών και εφήβων, ατόμων μεγάλης ηλικίας, κατοικίδιων ζώων καθώς και διαφόρων οχημάτων, μοτοσικλετών, σκαφών. Ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να εντοπίσετε την θέση τους όπου και εάν βρίσκονται.

Προστατέψτε τη περιουσία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

GPS.SIREN.24V Σειρήνα Για Σύστημα Συναγερμού Αυτοκινήτου | DBM Electronics - 28%
Ηλεκτρονική σειρήνα  12/24V για σύστημα συναγερμού αυτοκινήτου. Διαθέτει βασή για σταθερή τοποθέτηση με  εύκολη εγκατάσταση μέσω καλωδίων για όλα τα αυτοκίνητα . Τέλος διατίθεται σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.
7,20 10,00
GPS.SHOCK.SENS. Αισθητήρας Δόνησης - Κραδασμικό Για GPS Trackers | DBM Electronics - 25%
Αισθητήρα δόνησης – κραδασμικό κατάλληλο για τις συσκευές GPS.AUTO.103A καθώς και GPS.AUTO.103B. Ο αισθητήρας συνδέεται με τη συσκευή GPS Tracker και σας ειδοποιεί αν το όχημα κινείται.
7,50 10,00
GPS.BATTERY Ανταλλακτική Μπαταρία Για GPS Tracker Personal | DBM Electronics - 22%
Ανταλλακτική μπαταρία για το GPS Tracker Personal .
7,80 10,00
GPS.GSM.ANT. Ανταλακτική Κεραία GSM Για GPS Trackers | DBM Electronics - 31%
Ανταλλακτική κεραία GSM για συσκευές παρακολούθησης GPS.AUTO.103A καθώς και GPS.AUTO.103B .
9,00 13,00
GPS.CHARGER.102. Φορτιστής Αυτοκινήτου Για GPS Tracker Personal (102B) | DBM Electronics - 27%
GPS.GHARGER.102. Φορτιστής για GPS Tracker Personal (102B). Ιδανικό αξεσουάρ για τις συσκευές Personal όπου σας επιτρέπει την μόνιμη σύνδεση με την μπαταρία του αυτοκινήτου, μηχανής και άλλων οχημάτων.
9,50 13,00
GPS.303H Σύστημα Παρακολούθησης & Εντοπισμού Auto/Moto GPS Tracker Με SMS | DBM Electronics - 32%
Σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας καθώς και άλλων οχημάτων με GPS/SMS/GPRS, δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης οχήματος με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της μονάδας μόνο με SMS και σύνδεση με τον υπάρχον συναγερμό του οχήματος.
47,80 70,00
GPS PERSONAL Tracker Φορητό Σύστημα Παρακολούθησης Και Εντοπισμού Οχήματος ή Ατόμου Με GPS/SMS/GPRS | DBM Electronics - 30%
Προστατέψτε την περιουσία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με το GPS Tracker! Φορητό σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού οχημάτων ή ατόμων με GPS/SMS/GPRS με δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps.
49,00 70,00
GPS.AUTO.103A Σύστημα Παρακολούθησης & Εντοπισμού Οχήματος GPS Tracker Με SMS | DBM Electronics - 30%
Σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού οχημάτων με GPS/SMS/GPRS με δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης οχήματος με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της μονάδας με SMS.
52,50 75,00
GPS.303I Σύστημα Παρακολούθησης & Εντοπισμού Auto/Moto GPS Tracker Με SMS Και Τηλεχειριστήριο | DBM Electronics - 40%
Σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού μοτοσυκλέτας με GPS/SMS/GPRS, δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης οχήματος με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της μονάδας με Τ/Χ ή SMS και σύνδεση με τον υπάρχον συναγερμό του οχήματος.
54,00 90,00
GPS.MOTO.303F. GPS Tracker Σύστημα Παρακολούθησης Και Εντοπισμού Μοτοσυκλέτας Με GPS/SMS/GPRS, Όπλιση - Αφόπλιση Με SMS Και Δυνατότητα Σύνδεσης Με Συναγερμό | DBM Electronics - 38%
Σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού μοτοσυκλέτας με GPS/SMS/GPRS, δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης οχήματος με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της μονάδας μόνο με SMS και σύνδεση με τον υπάρχον συναγερμό του οχήματος.
55,90 90,00
GPS.MOTO.303G Σύστημα Παρακολούθησης Και Εντοπισμού Μοτοσυκλέτας Με Δυνατότητα Σύνδεσης Με Συναγερμό | DBM Electronics - 43%
Σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού μοτοσυκλέτας με GPS/SMS/GPRS, δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης οχήματος με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της μονάδας με Τ/Χ ή SMS και σύνδεση με τον υπάρχον συναγερμό του οχήματος.
57,50 100,00
GPS.AUTO.103B Σύστημα Παρακολούθησης Και Εντοπισμού Οχήματος GPS Tracker Με Όπλιση - Αφόπλιση Με Τ/Χ ή Με SMS | DBM Electronics - 35%
Σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού οχημάτων με GPS/SMS/GPRS με δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης οχήματος με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της μονάδας με Τ/Χ ή με SMS.
58,50 90,00