VStarcam CS48Q Ασύρματη IP κάμερα Με Dual WiFi 2.4Ghz & 5GHz, Ανάλυσης 4Mpixels, Σε Μαύρο Χρώμα

vstarcam
Αρχική Τιμή: 58,20
49,50
Επιπλέον κέρδος: €8,70 (15%)
CS48Q
Συνήθως 1 εως 3 ημέρες
+

Vstarcam CS48Q Ρομποτική περιστρεφόμενη ασύρματη IP κάμερα εσωτερικού χώρου, σε Μαύρο χρώμα, με αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης Super HD 4MPixels. Είναι κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους, υποστηρίζει δυνατότητα Ασύρματης σύνδεσης μέσω Wi-Fi, και μάλιστα υποστηρίζει Dual Bank Wi-Fi 2.4GHz και 5GHz για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα και εύκολη ασύρματη δικτύωση σε όλα τα Routers. Φυσικά, σας παρέχει και την δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης, μέσω της θύρας Ethernet που διαθέτει στην πίσω πλευρά της κάμερας.

Η CS48Q της Vstarcam, ως ρομποτική και περιστρεφόμενη δικτυακή κάμερα παρακολούθησης, σας παρέχει την δυνατότητα Οριζόντιας και Κάθετης περιστροφής (Pan-Tilt), με όρια περιστροφής 350° Οριζόντια και 110° Κάθετα, ώστε να έχετε την ευχέρεια να περιστρέψετε την κάμερα προς το σημείο ενδιαφέροντος, απευθείας με απλές κινήσεις πάνω στην οθόνη του κινητού σας, στην εφαρμογή O-KAM ή EYE4 της VTARCAM σε Smartphones και Τablets Android & iOs, αλλά και μέσω Windows PC. Παράλληλα με την οριζόντια και κάθετη περιστροφή της κάμερας, μπορείτε ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσετε το ψηφιακό Zoom της κάμερας, απλά μεγεθύνοντας την εικόνα με τα δάχτυλα σας, πάνω στην οθόνη του κινητού σας, ώστε να έχετε άμεση και ολοκληρωμένη εποπτεία του χώρου σας, χωρίς να χάσετε τίποτα από αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD: μέγιστης χωρητικότητας 256GB, εξωτερικά της κάμερας, με εύκολη πρόσβαση, ώστε να έχετε την δυνατότητα τοπικής καταγραφής των Videos σε κάρτα μνήμης microSD στην κάμερα (δεν περιλαμβάνεται)
 Σε περίπτωση που η κάρτα γεμίσει, η κάμερα θα συνεχίσει την εγγραφή, επανεγγράφοντας πάνω στα παλαιότερα video, ώστε να μην χάσετε κρίσιμες στιγμές καταγραφής, εκτός αν εσείς ορίσετε να μην γίνεται επανεγγραφή. Επίσης, σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης στο Internet, η κάμερα θα συνεχίσει κανονικά την καταγραφή στην κάρτα μνήμης, σύμφωνα με τον τρόπο που έχετε ορίσει, έως ότου να επανέλθει η σύνδεση στο δίκτυο. 

Με Led υπερύθρων για νυχτερινή όραση: Κατά τις νυχτερινές ώρες παρακολούθησης, η CS48Q της Vstarcam θα συνεχίσει αδιάλειπτα την εποπτεία του χώρου σας, ενεργοποιώντας αυτόματα τα Led υπερύθρων που βρίσκονται διακριτικά κρυμμένα στην πρόσοψη της κάμερας και μπορούν να προσφέρουν ασπρόμαυρη υπέρυθρη νυχτερινή όραση σε αποστάσεις 5~10 μέτρων.

Με ενσωματωμένο μικρόφωνο αλλά και ενσωματωμένο μεγάφωνο: Η CS48Q διαθέτει Ενσωματωμένο Μικρόφωνο αλλά και Ενσωματωμένο Μεγάφωνο, με δυνατότητα αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας, ώστε αφενός να μπορείτε να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο σας, αλλά και να μιλήσετε από το κινητό σας ώστε να ακουστείτε στο χώρο της κάμερας, μέσω της εφαρμογής του κινητού σας (Adroid & iOS). Ο ήχος του μικροφώνου καταγράφεται στην κάρτα μνήμης, μαζί με το Video, εκτός αν επιλέξετε να μην καταγράφεται, στο μενού της κάμερας στην εφαρμογή του κινητού σας.

Με ανίχνευσης κίνησης (Motion Detection): Όπως όλες οι κάμερες της Vstarcam, διαθέτει την γνωστή λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης (Motion Detection), με δυνατότητα αποστολής ενημερώσεων (Push-Notification) μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας, όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση. Ωστόσο πλέον μπορείτε, αντί της απλής λειτουργίας Motion Detection, να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία Human Detection, η οποία χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης AI, ώστε να διακρίνει και να ξεχωρίσει την ανθρώπινη κίνηση, ώστε να μην λαμβάνεται άσκοπες ψευδείς ειδοποιήσεις από κινήσεις που μπορεί να οφείλονται σε κινήσεις δέντρων, φυτών, εντόμων ή άλλων εξωγενών παραγόντων. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και την λειτουργία Human Tracking, ώστε η κάμερα όταν εντοπίσει ανθρώπινη κίνηση (Humanoid Detection) να αρχίσει να ακολουθεί τον άνθρωπο-στόχο, χρησιμοποιώντας την οριζόντια και κάθετη περιστροφή της, ώστε ο άνθρωπος-στόχος να είναι πάντα μέσα στο κάδρο της εικόνας. Μόλις αυτός εξέλθει, θα επανέλθει αυτόματα στο αρχικό σημείο που βρισκόταν, πριν την ακολουθία του στόχου.

Με δυνατότητα περιστροφής: H Vstarcam CS48Q διαθέτει δυνατότητα περιστροφής σε οριζόντιο και κάθετο άξονα, με μεγάλα όρια περιστροφής [Οριζόντια (Pan):350° - Κάθετα (Tilt): 70°]. Καθίσταται ιδανική επιλογή, τόσο για οικιακή χρήση, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία και καταστήματα, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο μας. Με την VSTARCAM CS48Q θα μπορείς άμεσα να δεις τι συμβαίνει στο χώρο σου όταν χτυπάει ο συναγερμός, με δυνατότητα καταγραφής εικόνας τόσο σε υπολογιστή, όσο και στην συσκευή του τηλεφώνου σας ή του Tablet σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Vstarcam CS48Q Ρομποτική IP Camera εσωτερικού χώρου 
 • Αισθητήρας 1/3 inch progressive scan CMOS sensor
 • Μέγιστη Ανάλυση εικόνας Super HD 4Mpixels 
 • Data rate (Main stream): 1440p (2560×1440) @ 25fps
 • Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi (Dual band 2.4GHz + 5GHz)
 • Υποστηρίζει ενσύρματη σύνδεση με καλώδιο Ethernet (10/100 mbps).
 • Λειτουργία Pan & Tilt για οριζόντια και κάθετη περιστροφή (Pan: 350°,Tilt: 110°)
 • Θύρα για κάρτα μνήμης Micro-SD για τοπική καταγραφή (max. 256GB, δεν περιλαμβάνεται)
 • Εύκολη πρόσβαση στην θύρα της MicroSD εξωτερικά της κάμερας
 • Λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης / Motion Detection (αποστολή Push Notification στο κινητό)
 • Λειτουργία Human Detection για ανίχνευση ανθρώπινης κίνησης και μείωσης ψευδών ειδοποιήσεων
 • Λειτουργία Human tracking, για παρακολούθηση - ακολουθία του ανθρώπου-στόχου
 • Υπέρυθρα IR Led για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις ως 5~10 μέτρα
 • Σταθερός φακός 4mm @F2.0 με γωνία λήψης 101˚ (διαγώνια)
 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο για ακρόαση χώρου
 • Ενσωματωμένο μεγάφωνο 
 • Δυνατότητα αμφίδρομου ήχου
 • Κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android (O-KAM & Eye4) για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας
 • Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών σε Windows PC
 • Plug & Play με εύκολη σύνδεση στο δίκτυο μέσω QR-Code στην εφαρμογή της Vstarcam (O-KAM & EYE4) για κινητά/tablet iOS & Android
 • Τροφοδοσία 5V (περιλαμβάνει τροφοδοτικό πρίζας 5V 1200mA με βύσμα micro USB)
 • Μικρές διστάσεις, Compact Design, Διακριτική στο χώρο!

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • 1 x IP κάμερα CS48Q
 • 1 x Τροφοδοτικό πρίζας 5V 1200mA που καταλήγει σε βύσμα microUSB 
 • 1 x Καλώδιο Ethernet για την ενσύρματη δικτύωση 
 • 1 x Εγχειρίδιο εγκατάστασης της κάμερας στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Κατεβάστε την εφαρμογή Eye4 στα παρακάτω Links:

Google Play Link

App Store Link

PC Link

Κατεβάστε την εφαρμογή O-Kam στα παρακάτω Links:

Google Play Link

App Store Link

Επιπλέον χρήσιμα λογισμικά:

Video Player Εφαρμογή για την αναπαραγωγή των αρχείων βίντεο της κάρτας TF.

Εφαρμογή αναζήτησης IP Καμερών σε περιβάλλον LAN.

Eye4 Plug για τον περιηγητή Internet Explorer.

Εγχειρίδιο οδηγιών O-KAM

Ανάλυση Κάμερας:
1440p. (4.0 Megapixel)
Κατασκευαστής:
VSTARCAM
Τύπος Εγκατάστασης:
Εσωτερικού Χώρου
Χρόνος Παράδοσης:
1-3 ημέρες ανάλογα την διαθεσιμότητα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...