Φίλτρα Αναζήτησης Φίλτρα Αναζήτησης

Ραντάρ Συναγερμών

Διαθέτουμε στο κατάστημα μας μια ευρεία γκάμα σε ασύρματους και ενσύρματους εξωτερικούς ανιχνευτές - ραντάρ συναγερμών, για την περιμετρική προστασία της οικίας σας.
Τιμή
Κατασκευαστής
Τύπος
Outgate Sirsen Radar Ανιχνευτής Κουρτίνας Ιδανικός Για Εξωτερική & Εσωτερική Χρήση | DBM Electronics
  • - 28%
Ενσύρματος Ανιχνευτής κουρτίνα διπλής τεχνολογίας Ιδανικός για εσωτερικά αλλά και εξωτερική χρήση με Βαθμό Στεγανότητας IP65. Στην Συσκευασία του περιλαμβάνεται Βάση για την εύκολη τοποθέτηση του η οποία μπορεί να είναι τόσο στον οριζόντιο όσο και στον κάθετο άξονα, ανάλογο με το σημείο που θέλουμε να καλύψουμε. Με αυτό τον Ανιχνευτή Μπορούμε να καλύψουμε περιοχές σχηματίζοντας κουρτίνα ασφαλείας.
46,20 63,80
CST 9449 Ψηφιακός Ανιχνευτής Δύο Πυροηλεκτρικών Στοιχείων Μέγιστης Εμβέλειας 15 Μέτρα Με Λειτουργία PET | DBM Electronics
  • - 43%
Υψηλής Ποιότητας εξωτερικός Ανιχνευτής Με Δυο Πυροηλεκτρικά Στοιχεία Ιδανικός Για Τοποθέτηση σε Αποθήκες, Προαύλιους χώρους και Οικίες. Συνδυάζει τις τεχνολογίες της παθητικής υπέρυθρης ακτινοβολίας. Είναι αδιάβροχος και ανθεκτικός σε καιρικές συνθήκες. Συνδυάζει μια ποικιλία τεχνικών ανίχνευσης που είναι σε θέση να εργαστούν στις πιο δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες και όπου απαιτούνται μέτρα υψηλής ασφάλειας.
99,90 175,00
CST 9448 Ψηφιακός Ανιχνευτής Με Τριπλή Τεχνολογία Ανίχνευσης Μέγιστης Εμβέλειας 15 Μέτρα Με Λειτουργία PET | DBM Electronics
  • - 25%
Υψηλής Ποιότητας Εξωτερικός Ανιχνευτής Με Δυο Πυροηλεκτρικά Στοιχεία Ιδανικός Για Τοποθέτηση σε Αποθήκες, Προαύλιους χώρους και Οικίες.
108,50 145,00
PYRONIX XDH10TT-AM Εξωτερικό RADAR Με Τριπλό Σύστημα Ογκομετρικής Ανίχνευσης 10 Μέτρων και Απόρριψη Ζώων Μέχρι 25kg. | DBM Electronics
  • - 33%
Υψηλής ασφαλείας εξωτερικός ανιχνευτής από την PYRONIX που συνδυάζει πατενταρισμένες τεχνολογίες, όπως  Τριπλή Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος ανίχνευσης και την τεχνολογία Tri-Anti-Mask που έχουν προσαρμοστεί για να βελτιώσουν τις επιδόσεις του ακόμα και σε ακραίες εξωτερικές συνθήκες. Διαθέτη ογκομετρική κάλυψης που φτάνει τα 10m και απορρίπτει κατοικίδια ζώα μέχρι 25kg.
121,00 180,00
CST Europa CST-9486/UT Ασύρματος Ψηφιακός Ανιχνευτής Εξωτερικού Χώρου Εμβέλειας 15 Μέτρων | DBM Electronics
  • - 16%
Ασύρματος ανιχνευτής εξωτερικού χώρου με μέγιστη εμβέλεια κάλυψης 15 μέτρων. Ψηφιακός ανιχνευτής κίνησης τριπλής τεχνολογίας εξωτερικού χώρου, με 2 ανιχνευτές υπερύθρων παθητικού τύπου και 1 ανιχνευτής μικροκυμάτων με λειτουργία AND & OR. Διαθέτει τεχνολογία DSP (Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος) για την επεξεργασία και διαχείριση των στοιχείων καθώς και για την απόρριψη των ψευδή συναγερμών. 
155,00 185,00

Προτείνεται για εσάς