Επιλέξτε Επιλέξτε

Stock House

Στο Stock House μας θα βρείτε τιμές κάτω του κόστους σε προϊόντα καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα. Σε προϊόντα από την έκθεση του καταστήματος μας ή ακόμα και σε προϊόντα που απλά έχουν αντικατασταθεί από νεώτερα αντίστοιχα μοντέλα και καλύπτονται ή δεν καλύπτονται πλέον από εγγύηση.

Κάτω από την περιγραφή του κάθε προϊόντος θα αναφέρεται η ακριβής κατάσταση του προϊόντος στην οποία θα αναφέρεται οποιαδήποτε έλλειψη ή φθορά στην συσκευασία του προϊόντος η στο ίδιο το προϊόν.
Τα προϊόντα που αφορούν το Stock house Πριν την τοποθέτηση τους σε κοινή θέα έχει πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος καλής λειτουργίας, ο οποίος και επαληθεύεται πριν την αποστολή στον τελικό καταναλωτή.

Επιστροφές σε προϊόντα αγορασμένα από το Stock House μας γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση την οποία παραδόθηκαν από το κατάστημα μας.

Unitron 1:1 Τηλεκοντρόλ Προγραμματιζόμενο Μέσο Η/Υ by clurc | DBM Electronics - 65%
Τηλεκοντρόλ Προγραμματιζόμενο μέσο Ηλεκτρονικού Υπολογιστή! Ο Περιορισμένος αριθμός τεμαχίων που υπάρχει στο κατάστημα μας αφορά τηλεκοντρόλ καινούργια σε άριστη κατάσταση στην εργοστασιακή τους συσκευασία! Υποστήριξη: http://www.clurc.net/ Η τιμή είναι κάτω του κόστους και μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος και δίνεται αποκλειστικά και μόνο λόγω αλλαγής αντιπροσώπου!
3.80 11.00
Classic irc84052 Προγραμματιζόμενο Τηλεκοντρόλ Μέσο Η/Υ | DBM Electronics - 63%
Προγραμματιζόμενο Τηλεκοντρόλ Μέσο Η/Υ, Περιορισμένος Αριθμός Τεμαχίων!
4.50 12.00
B2 audio RS18 Subwoofer 18" Ισχύος 5000 Watt Rms / 93.1dB | DBM Electronics - 62%
Subwoofer Υψηλής Ισχύος 5500 Watt Rms / 93.1dB. Διπλού Πηνίου 2 x 1.4 Ohm
249.00 650.00