Φίλτρα Αναζήτησης

Τιμή
 –  €
  • €3.8
  • €390
Κατασκευαστής

Stock House

Στο Stock House μας θα βρείτε τιμές κάτω του κόστους σε προϊόντα καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα. Σε προϊόντα από την έκθεση του καταστήματος μας ή ακόμα και σε προϊόντα που απλά έχουν αντικατασταθεί από νεώτερα αντίστοιχα μοντέλα και καλύπτονται ή δεν καλύπτονται πλέον από εγγύηση.

Κάτω από την περιγραφή του κάθε προϊόντος θα αναφέρεται η ακριβής κατάσταση του προϊόντος στην οποία θα αναφέρεται οποιαδήποτε έλλειψη ή φθορά στην συσκευασία του προϊόντος η στο ίδιο το προϊόν.
Τα προϊόντα που αφορούν το Stock house Πριν την τοποθέτηση τους σε κοινή θέα έχει πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος καλής λειτουργίας, ο οποίος και επαληθεύεται πριν την αποστολή στον τελικό καταναλωτή.

Επιστροφές σε προϊόντα αγορασμένα από το Stock House μας γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση την οποία παραδόθηκαν από το κατάστημα μας.

clurc 1:1 Τηλεκοντρόλ Προγραμματιζόμενο Μέσο Η/Υ Unitron | DBM Electronics - 65%
Τηλεχειριστήριο Προγραμματιζόμενο μέσο Ηλεκτρονικού Υπολογιστή!  Η τιμή είναι κάτω του κόστους και μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος και δίνεται αποκλειστικά και μόνο λόγω αλλαγής αντιπροσώπου!
3.80 11.00
Classic irc84052 Προγραμματιζόμενο Τηλεκοντρόλ Μέσο Η/Υ | DBM Electronics - 63%
Τηλεχεριστήριο Προγραμματιζόμενο μέσο Ηλεκτρονικού Υπολογιστή!  Ο Περιορισμένος αριθμός τεμαχίων που υπάρχει στο κατάστημα μας αφορά τηλεκοντρόλ καινούργια σε άριστη κατάσταση στην εργοστασιακή τους συσκευασία!  Η τιμή είναι κάτω του κόστους και μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος και δίνεται αποκλειστικά και μόνο λόγω αλλαγής αντιπροσώπου!
4.50 12.00
Behringer B1800X Pro Παθητικό Subwoofer 18" Ισχύος 450Watt RMS (B-STOCK) | DBM Electronics - 12%
Παθητικό Subwoofer 18" Ισχύος 450Watt RMS, Κατασκευασμένο για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας συναυλίας ή ακόμα της χρήσης και σε clubs. Με ικανότητα χειρισμού ισχύος 900 Watt Max, το B1800X παράγει τεράστιες ποσότητες μπάσου, καθιστώντας το ιδανικό ηχείο για το γέμισμα των χαμηλών συχνοτήτων στο τρέχον σύστημα ήχου σας.
390.00 444.00