Φίλτρα Αναζήτησης Φίλτρα Αναζήτησης

Κεραίες / Ενισχυτές

Κεραίες / Ενισχυτές | Υποκατηγορίες
0810 Δαγκάνα Ιστού Για Στήριξη Σε Κάγκελο | DBM Electronics - 13%
Δαγκάνα Ιστού γαλβανιζέ ιδανική για στήριξη ιστού κεραίας σε κάγκελο. Κατασκευασμένος από πολύ ανθεκτικό ανοδιωμένο μέταλλο και βίδες σύσφιξης οι οποίες εξασφαλίζουν την μέγιστη στήριξη του ιστού χωρίς κολλήσεις και τρύπες.
0,70 0,80
DigiView DV01-02 Διακλαδωτής Επίγειων/Δορυφορικών Καναλιών Από 1 Σε 2 | DBM Electronics - 28%
Διακλαδωτής Τύπου F από 1 σε 2. Ιδανικός να διαχωρίσει το σήμα επίγειών ή δορυφορικών καναλιών από 1 είσοδο σε 2 εξόδους. Προορίζεται για χρήση μέσα στο σπίτι και διαθέτει βύσματα (F) για εύκολη εγκατάσταση.
1,45 2,00
DigiView DV04-01 Μίκτης Δορυφορικού &Επίγειου Σήματος | DBM Electronics - 30%
Διαχωριστής - Μίκτης επίγειου και δορυφορικού σήματος καλωδίου κεραίας εσωτερικού χώρου. Θα σας διαχωρίσει αποτελεματικά το δορυφορικό απο το επίγειο ή ακόμα θα σας προσφέρει μίξη των σημάτων. Διαθέτει βύσματα (F) για εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση των καλωδίων στον διαχωριστή-μίκτη. Ιδανικός για τοποθέτηση σε εσωτερικό χώρο.
2,10 3,00
DigiView DV01-04 Διακλαδωτής Επίγειων/Δορυφορικών Καναλιών Από 1 Σε 4 | DBM Electronics - 23%
Διακλαδωτής Τύπου F από 1 σε 4. Ιδανικός να διαχωρίσει το σήμα επίγειών ή δορυφορικών καναλιών από 1 είσοδο σε 4 εξόδους. Προορίζεται για χρήση μέσα στο σπίτι και διαθέτει βύσματα (F) για εύκολη εγκατάσταση.
2,30 3,00
DigiView DV09-02 Διακλαδωτής Εξωτερικού Χώρου Επίγειων Καναλιών Από 1 Σε 2 | DBM Electronics - 29%
Διακλαδωτής καλωδίου κεραίας εξωτερικού χώρου με δυνατότητα διακλάδωσης ενός καλωδίου σε δύο. Διαθέτει αδιάβροχη θήκη για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους και διαθέτει βύσματα (F) για εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση των καλωδίων στον διακλαδωτή.
2,40 3,40
DigiView DV01-08 Διακλαδωτής Επίγειων/Δορυφορικών Καναλιών Από 1 Σε 8 | DBM Electronics - 17%
Διακλαδωτής Τύπου F από 1 σε 8. Ιδανικός να διαχωρίσει το σήμα επίγειών ή δορυφορικών καναλιών από 1 είσοδο σε 8 εξόδους. Προορίζεται για χρήση μέσα στο σπίτι και διαθέτει βύσματα (F) για εύκολη εγκατάσταση.
4,99 6,00
Mistral Div 2 Διακλαδωτήρας Κεραίας Με Ακροδέκτες Σύνδεσης Καλωδίων 2 Εξόδων | DBM Electronics - 24%
Διακλαδωτήρας κεραίας με ακροδέκτες σύνδεσης καλωδίων 2 εξόδων με τάση διέλευση τάσης. Ιδανικός για την τροφοδοσία 2 διαφορετικών γραμμών τηλεόρασης χρησιμοποιόντας μία γραμμη εισόδου. Όταν υπάρχει ενισχυτής σήματος μας δίνεται η δυνατότητα να τον συνδέσουμε  σε οποιαδήποτε έξοδο απο τις 2 εξόδους του διακλαδωτή εμείς επιθυμούμε.
5,30 7,00
Mistral Mix UUV Μίκτης κεραιών με ακροδέκτες σύνδεσης | DBM Electronics - 21%
Μίκτης 3 κεραιών UHF- UHF - VHF πλακέτας με ακροδέκτες σύνδεσης καλωδίων. Μπορεί να δεχτεί έως και 3 κεραίες και στηρίζεται πολύ εύκολα στον ιστό που είναι στηριγμένες οι κεραίες. Οικονομικός και αξιόπιστος όπως και όλα υπόλοιπα προϊόντα της γνωστής ελληνικής εταιρίας Mistral.
5,50 7,00
Mistral MixVUFM Μίκτης κεραιών με ακροδέκτες σύνδεσης | DBM Electronics - 21%
Μίκτης 3 κεραιών VHF- UHF-FM  πλακέτας με ακροδέκτες σύνδεσης καλωδίων. Μπορεί να δεχτεί έως 3 κεραίες τηλεόρασης και ραδιοφώνου και στηρίζεται πολύ εύκολα στον ιστό που είναι στηριγμένες οι κεραίες. Οικονομικός και αξιόπιστος όπως και όλα υπόλοιπα προϊόντα της γνωστής ελληνικής εταιρίας Mistral.
5,50 7,00
Mistral Div 4 0209 Διακλαδωτήρας Κεραίας Με Ακροδέκτες Σύνδεσης Καλωδίων 4 Εξόδων | DBM Electronics - 19%
Διακλαδωτήρας κεραίας με ακροδέκτες σύνδεσης καλωδίων   4 εξόδων  με διέλευση τάσης.  Ιδανικός για την τροφοδοσία 4 διαφορετικών γραμμών τηλεόρασης χρησιμοποιόντας μία γραμμη εισόδου. Όταν υπάρχει ενισχυτής σήματος μας δίνεται η δυνατότητα να τον συνδέσουμε  σε οποιαδήποτε έξοδο απο τις 4 εξόδους του διακλαδωτή εμείς επιθυμούμε.
6,90 8,50
Blow ATD17 Εσωτερική Κεραία Τηλεόρασης DVB-T Με Ενσωματωμένο Ενισχυτή | DBM Electronics - 28%
Ψηφιακή κεραία VHF-UHF με ενισχυτή 48dB στα UHF και 36db στα VHF, κατάλληλη για λήψη αναλογικών και ψηφιακών σημάτων VHF – UHF. Xάρη στην έξυπνη βάση που διαθέτει μπορεί να περιστραφεί 360 μοίρες για τοποθέτηση στο κατάλληλο σημείο για μέγιστη απολαβή. Ειδικά σχεδιασμένη για την ψηφιακή επίγεια τηλεοπτική λήψη ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών.
11,50 16,00
0319 Mistral Mini Antenna, Εξωτερική κεραία μικρού μεγέθους Ιδανική για TV και FM. | DBM Electronics - 20%
Κεραία εξωτερική πολύ μικρού μεγέθους ,τεχνολογίας πλακέτας σε στεγανή κατασκευή για TV και FM Κατάλληλη για αναλογικά και ψηφιακά κανάλια με Βύσμα κεραίας F. Κατάλληλη για το ηχοσύστημα ,   για το σκάφος ,   για το τροχόσπιτο ή για το σπίτι. Λειτουργεί με τρία δίπολα διαφορετικού μήκους κύματος τοποθετημένα το ένα μέσα στο άλλο, με αλλεπάλληλους μετασχηματισμούς διασφαλίζουν ικανοποιητική προσαρμογή στα 75Ω κυρίως στα UHF και λιγότερο στα VHF και FM.
12,70 15,80