Φίλτρα Αναζήτησης Φίλτρα Αναζήτησης

Ακουστικά Ενσύρματα

Στην κατηγορία (ενσύρματα Ακουστικά) θα βρείτε ακουστικά κεφαλής ιδανικά για dj's και μουσική ακρόαση, ακουστικά ψείρες in-ear, καθώς και ακουστικά για χρήση ως hands free κινητών τηλεφώνων.
Sonora HPTV-001 Ενσύρματα, In-Ear Ακουστικά, Με Καλώδιο Μήκους 6m | DBM Electronics - 11%
Ενσύρματα, in-ear ακουστικά τηλεόρασης, με καλώδιο μήκους 6m. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση τους. Το καλώδιο μήκους 6m σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ή να βλέπετε τηλεόραση χωρίς να ενοχλείτε κανέναν και χωρίς να σας ενοχλούν. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης με τα ακουστικά της SONORA.
3,90 4,40
Sonora HPTV-100 Ενσύρματα, On-Ear Ακουστικά, Με Καλώδιο Μήκους 6m | DBM Electronics - 14%
Ενσύρματα, on-ear ακουστικά τηλεόρασης, με καλώδιο μήκους 6m. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση τους. Το καλώδιο μήκους 6m σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ή να βλέπετε τηλεόραση χωρίς να ενοχλείτε κανέναν και χωρίς να σας ενοχλούν. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης με τα ακουστικά της SONORA.
4,90 5,70
Blow B-11 Ενσύρματα Ακουστικά In-Ear Με Πλήκτρο Ελέγχου Και Μικρόφωνο Για Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 23%
Ακουστικά In-Ear με πολύ καλή απόδοση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή άλλης δραστηριότητας. Το καλώδιο που διαθέτουν τα ακουστικά είναι ευέλικτο, ανθεκτικό σε βλάβες και με ειδική σχεδίαση για να αποφεύγονται τα μπερδέματα.
5,00 6,50
Blow B-11 Ενσύρματα Ακουστικά In-Ear Με Πλήκτρο Ελέγχου Και Μικρόφωνο, Χρώμα Κόκκινο | DBM Electronics - 23%
Ακουστικά In-Ear με πολύ καλή απόδοση και μοντέρνο σχεδιασμό, σε χρώμα κόκκινο. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή άλλης δραστηριότητας. Το καλώδιο που διαθέτουν τα ακουστικά είναι ευέλικτο, ανθεκτικό σε βλάβες και με ειδική σχεδίαση για να αποφεύγονται τα μπερδέματα.
5,00 6,50
Blow B-11 Ενσύρματα Ακουστικά In-Ear Με Πλήκτρο Ελέγχου Και Μικρόφωνο, Χρώμα Λευκό | DBM Electronics - 23%
Ακουστικά In-Ear με πολύ καλή απόδοση και μοντέρνο σχεδιασμό, σε χρώμα λευκό. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή άλλης δραστηριότητας. Το καλώδιο που διαθέτουν τα ακουστικά είναι ευέλικτο, ανθεκτικό σε βλάβες και με ειδική σχεδίαση για να αποφεύγονται τα μπερδέματα.
5,00 6,50
Blow B-11 Ενσύρματα Ακουστικά In-Ear Με Πλήκτρο Ελέγχου Και Μικρόφωνο, Χρώμα Πράσινο | DBM Electronics - 23%
Ακουστικά In-Ear με πολύ καλή απόδοση και μοντέρνο σχεδιασμό, σε χρώμα πράσινο. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή άλλης δραστηριότητας. Το καλώδιο που διαθέτουν τα ακουστικά είναι ευέλικτο, ανθεκτικό σε βλάβες και με ειδική σχεδίαση για να αποφεύγονται τα μπερδέματα.
5,00 6,50
Blow B-15 Ενσύρματα Ακουστικά In-Ear Με Πλήκτρο Ελέγχου Και Μικρόφωνο Για Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 25%
Ακουστικά In-Ear με πολύ καλή απόδοση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή άλλης δραστηριότητας. Το καλώδιο που διαθέτουν τα ακουστικά είναι ευέλικτο, ανθεκτικό σε βλάβες και με ειδική σχεδίαση για να αποφεύγονται τα μπερδέματα.
5,95 7,90
Beteno G-580 Ενσύρματα Ακουστικά In-Ear Με Πλήκτρο Ελέγχου Και Μικρόφωνο Για Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 29%
Ακουστικά με μικρόφωνο και πλήκτρα ελέγχου για αυξομείωση του ήχου και απάντηση ή τερματισμό των κλήσεων σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και σχεδιασμό καλωδίου Flat που δεν μπλέκεται. Εφοδιασμένα με ανθεκτικό μαξιλαράκι σιλικόνης που προσαρμόζονται στο σχήμα του αυτιού, προκειμένου να εξασφαλίσουν μέγιστη άνεση και καλό αερισμό. Είναι απόλυτα συμβατά με iPhone, iPad, iPod και android συσκευές.
8,85 12,40
BLOW B-100 Ακουστικά In-Ear Με Μοντέρνο Σχεδιασμό Και Ενσωματωμένο Μικρόφωνο Σε Μαύρο Χρώμα | DBM Electronics - 26%
Ακουστικά In-Ear με πολύ καλή απόδοση και μοντέρνο σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή άλλης δραστηριότητας. Το καλώδιο που διαθέτουν τα ακουστικά είναι ευέλικτο, ανθεκτικό σε βλάβες και με ειδική σχεδίαση για να αποφεύγονται τα μπερδέματα.
8,90 12,00
BLOW B-100 Ακουστικά In-Ear Με Μοντέρνο Σχεδιασμό Και Ενσωματωμένο Μικρόφωνο Σε Λευκό Χρώμα | DBM Electronics - 26%
Ακουστικά In-Ear με πολύ καλή απόδοση και μοντέρνο σχεδιασμό σε λευκό χρώμα. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή άλλης δραστηριότητας. Το καλώδιο που διαθέτουν τα ακουστικά είναι ευέλικτο, ανθεκτικό σε βλάβες και με ειδική σχεδίαση για να αποφεύγονται τα μπερδέματα.
8,90 12,00
BLOW Β-14 Ακουστικά In-Ear Με Απίθανο Σχεδιασμό Φερμουάρ Και Ενσωματωμένο Μικρόφωνο | DBM Electronics - 25%
Ακουστικά In-Ear με απίθανο σχεδιασμό φερμουάρ και ενσωματωμένο μικρόφωνο. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή άλλης δραστηριότητας. Το καλώδιο που διαθέτουν τα ακουστικά είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε βλάβες και με την ειδική σχεδίαση φερμουάρ αποφεύγονται τα μπερδέματα.
9,00 12,00
LQP HP0250 Ενσύρματα Ακουστικά On-Ear Με Διάμετρο Κάψας 30mm Και Καλώδιο Με Ρυθμιστή Έντασης | DBM Electronics - 24%
Ενσύρματα ακουστικά On-Ear με διάμετρο κάψας 30mm, ιδανικά για multimedia εφαρμογές (Η/Υ, κινητές συσκευές κτλ.). Διαθέτει Καλώδιο Μήκους 1.2m με ενσωματωμένο ρυθμιστή έντασης, βύσμα καρφί Stereo Jack 3.5mm, απόκριση συχνοτήτων 20Hz - 20Khz. Η αναδιπλούμενη ιδιότητα που σας προσφέρουν αυτά τα ηχεία σας επιτρέπει να τα μεταφέρετε μαζί σας χώρις να σας πιάνουν χώρο.
9,00 11,90