Φίλτρα Αναζήτησης Φίλτρα Αναζήτησης

Ακουστικά Gaming

Στην κατηγορία (Ακουστικά Gaming) θα βρείτε ακουστικά κεφαλής με ενσωματωμένο μικρόφωνο ιδανικά για χρήση σε παιχνιδομηχανές όπως PS4 η σε υπολογιστές.

HAVIT HY505 Gaming Βάση Ακουστικών | DBM Electronics
 • - 27%
Gaming βάση ακουστικών, η οποία παρέχει μια σταθερή θέση στα ακουστικά σας για να τα τοποθετείτε όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Η βάση διαθέτει ελαστικό αντιολισθητικό υλικό στο κάτω μέρος της για να είσαστε σίγουροι κάθε φορά που αφήνετε τα ακουστικά σας, ότι θα παραμείνουν εκεί. Διαθέτει μαλακό αφρώδες υλικό στην βάση της για γρήγορη τοποθέτηση όταν χρησιμοποιείται τα ακουστικά και θέλετε να τα τοποθετήσετε κάπου για λίγο, χωρίς να υπάρχει ο φόβος γδαρδίματων, όπως επίσης και αποσπώμενος κορμός για κρέμασμα των ακουστικών όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.
9,90 13,50
NEDIS HPST100BK Βάση Για Headset Με Ύψος 24.4 cm, Σε Μαύρο Χρώμα | DBM Electronics
 • - 24%
Βάση για headset με ύψος 244mm σε μαύρο χρώμα. Κρατήστε τα ακουστικά σας πάντα ασφαλή και κοντά σας με την stylus επιτραπέζια βάση για headset.
12,20 16,00
AULA Prime Gaming Ενσύρματα Ακουστικά Με 2 x3.5mm Jack, Φωτισμό και Ενσωματωμένο Μικρόφωνο | DBM Electronics
 • - 24%
Ενσύρματα gaming ακουστικά 2 x 3.5mm, θύρα usb για λειτουργία φωτισμού με ενσωματωμένο μικρόφωνο. Βυθιστείτε στο παιχνίδι με τα ακουστικά gaming AULA Prime που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.
12,85 17,00
NOD GROUND POUNDER G-HDS-001 Gaming Headset Με Ρυθμιζόμενο Σε Κλίση Μικρόφωνο, Σε Μαύρο Χρώμα Και Κόκκινο LED Φωτισμό | DBM Electronics
 • - 17%
Gaming headset που σας προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ήχου και ποιότητα ομιλίας κατά τη διάρκεια του gaming, αλλά και του chatting. Μπορείτε επιπλέον να τα χρησιμοποιείστε και ως απλά ακουστικά για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ή ταινίες. Διαθέτουν μαλακά ακουστικά - μαξιλαράκια, κλειστού τύπου, που απομονώνουν πλήρως τους εξωτερικούς ήχους και σας επιτρέπουν να αφοσιωθείτε στο παιχνίδι, με βέλτιστη ηχομόνωση, αλλά και άνεση σε εκτεταμένη χρονικά χρήση, χάρις επιπλέον και στο χαμηλό τους βάρος!
14,90 17,90
NOD IRON SOUND Gaming Headset Με Αναδιπλούμενο Μικρόφωνο Και RGB LED Φωτισμό | DBM Electronics
 • - 17%
Gaming headset που σας προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ήχου και ποιότητα ομιλίας κατά τη διάρκεια του gaming, αλλά και του chatting. Μπορείτε επιπλέον να τα χρησιμοποιήσετε και ως basic ακουστικά για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ή ταινίες. Το ρυθμιζόμενο headband προσφέρει άριστη εφαρμογή και άνεση και τα μαλακά ακουστικά - μαξιλαράκια, κλειστού τύπου, απομονώνουν πλήρως τους εξωτερικούς ήχους και σας επιτρέπουν να αφοσιωθείτε στο παιχνίδι, με βέλτιστη ηχομόνωση, αλλά και άνεση σε εκτεταμένη χρονικά χρήση, χάρη στο χαμηλό τους βάρος!
19,90 23,90
HAVIT HV-H2239d Gaming Headset Με Drivers 40mm Και Κόκκινο Φωτισμό | DBM Electronics
 • - 20%
Gaming headset με εξαιρετική εμπειρία ήχου και ποιότητα ομιλίας κατά τη διάρκεια του gaming ή του chatting. Διαθέτει μικρόφωνο με ευκαμπτό βραχίονα για άμεση ρύθμιση της θέσης του μικροφώνου με μία κίνηση. Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική με τα μεγάλα drivers 40mm, απόκριση συχνοτήτων απο 20 έως 20000 Hz και 103db ευαισθησία.
19,90 25,00
HAVIT HM-2232d Gaming Headset Με Drivers 50mm Και RGB Φωτισμό | DBM Electronics
 • - 19%
Gaming headset με εξαιρετική εμπειρία ήχου και ποιότητα ομιλίας κατά τη διάρκεια του gaming ή του chatting. Διαθέτει μικρόφωνο με ευκαμπτό βραχίονα για άμεση ρύθμιση της θέσης του μικροφώνου με μία κίνηση. Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική με τα μεγάλα drivers 50mm, απόκριση συχνοτήτων απο 20 έως 20000 Hz και 109db ευαισθησία.
21,90 27,00
Havit H2016d Ενσύρματα Gaming Ακουστικά Με Φωτισμό LED RGB, Στερεοφωνικό Surround Ήχο Και Μικρόφωνο HD | DBM Electronics
 • - 30%
Ενσύρματα gaming ακουστικά RGB με διπλά προγράμματα οδήγησης ηχείων 50mm που προσφέρουν δυνατά και καθαρά 3D surround ήχο στα αυτιά σας. Η υψηλή ακουστική τους ακρίβεια παρέχει μια εξαιρετική εμβάπτιση στο παιχνίδι για τον προσδιορισμό της θέσης των διαφόρων ήχων.
24,50 35,00
NOD JARHEAD G-HDS-003 Gaming Headset Με Retractable Μικρόφωνο, Σε Gun-metal Grey Χρώμα Και Μπλε LED Φωτισμό | DBM Electronics
Gaming headset που σας προσφέρει απόλυτη εμπειρία ήχου και ποιότητα ομιλίας κατά τη διάρκεια του gaming, αλλά και του chatting. Μπορείτε επιπλέον να τα χρησιμοποιείστε και ως απλά ακουστικά για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ή ταινίες.Διαθέτουν μεγάλα, μαλακά ακουστικά - μαξιλαράκια, κλειστού τύπου, που απομονώνουν πλήρως τους εξωτερικούς ήχους και σας επιτρέπουν να αφοσιωθείτε στο παιχνίδι, με βέλτιστη ηχομόνωση, αλλά και άνεση σε εκτεταμένη χρονικά χρήση, χάρις επιπλέον και στο χαμηλό τους βάρος!
24,90
HAVIT H2025d Gaming Headset Με Drivers 50mm Και RGB Φωτισμό | DBM Electronics
 • - 19%
Gaming headset με εξαιρετική εμπειρία ήχου και ποιότητα ομιλίας κατά τη διάρκεια του gaming ή του chatting. Διαθέτει μικρόφωνο με ευκαμπτό βραχίονα για άμεση ρύθμιση της θέσης του μικροφώνου με μία κίνηση. Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική με τα μεγάλα drivers 50mm, απόκριση συχνοτήτων απο 20 έως 20000 Hz και 115db ευαισθησία.
29,90 37,00
NOD DEPLOY USB Gaming Headset Με RGB LED Φωτισμό, Δόνηση Και Χειριστήριο | DBM Electronics
 • - 17%
Gaming headset που σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ήχου και ποιότητα ομιλίας κατά τη διάρκεια του gaming και του chatting, και επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε με κρυστάλλινο ήχο την αγαπημένη σας μουσική! Επιβλητικό design, μεγάλα, μαλακά ακουστικά - μαξιλαράκια, κλειστού τύπου, που απομονώνουν πλήρως τους εξωτερικούς ήχους και σας επιτρέπουν να αφοσιωθείτε στο παιχνίδι. Προσφέρουν άνεση σε πολύωρη χρήση, χάρη στο εξαιρετικά χαμηλό τους βάρος!
34,90 41,90
HAVIT H2015d Gaming Headset Με Drivers 50mm | DBM Electronics
 • - 19%
Gaming headset με εξαιρετική εμπειρία ήχου και ποιότητα ομιλίας κατά τη διάρκεια του gaming ή του chatting. Διαθέτει μικρόφωνο με ευκαμπτό βραχίονα για άμεση ρύθμιση της θέσης του μικροφώνου με μία κίνηση. Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική με τα μεγάλα drivers 50mm, απόκριση συχνοτήτων απο 20 έως 20000 Hz και 109db ευαισθησία.
39,90 49,00