Φίλτρα Αναζήτησης Φίλτρα Αναζήτησης

Ακουστικά Ασύρματα

Στην κατηγορία (Ακουστικά Ασύρματα) θα βρείτε ακουστικά βασισμένα στην τεχνολογία Bluetooth. Κεφαλής ιδανικά μουσική ακρόαση, καθώς και ακουστικά ψείρες για χρήση ως hands free κινητών τηλεφώνων.

Blow SmartStyle1 (32-778) Ακουστικά Ασύρματα In-Ear Με Bluetooth 4.2 Σε Μαύρο Χρώμα | DBM Electronics - 21%
Ακουστικά ασύρματα In-Ear με Bluetooth 4.2 σε χρώμα μαύρο. Ελαφρύς σχεδιασμός με ασύρματη διασύνδεση μέσω Bluetooth που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ή να μιλάτε στο τηλέφωνο χωρίς να έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά σας με το κινητό σας, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να λαμβάνετε σήμα μέχρι και 10m μακριά απο το κινητό σας.
9,50 12,00
Blow SmartStyle1 (32-779) Ακουστικά Ασύρματα In-Ear Με Bluetooth 4.2 Σε Λευκό Χρώμα | DBM Electronics - 21%
Ακουστικά ασύρματα In-Ear με Bluetooth 4.2 σε χρώμα λευκό. Ελαφρύς σχεδιασμός με ασύρματη διασύνδεση μέσω Bluetooth που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ή να μιλάτε στο τηλέφωνο χωρίς να έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά σας με το κινητό σας, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να λαμβάνετε σήμα μέχρι και 10m μακριά απο το κινητό σας.
9,50 12,00
Blow 32-780 Ασύρματα Ακουστικά Handsfree In-Ear Με Bluetooth 4.2 | DBM Electronics - 22%
Ακουστικά ασύρματα In-Ear με Bluetooth 4.2 σε χρώμα μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες ιδανικά για αθλητές. Ελαφρύς σχεδιασμός με ασύρματη διασύνδεση μέσω Bluetooth που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ή να μιλάτε στο τηλέφωνο χωρίς να έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά σας με το κινητό σας, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να λαμβάνετε σήμα μέχρι και 10m μακριά απο το κινητό σας.
14,10 18,00
LTC ESP-150 BK Ακουστικά Με Bluetooth Και Μικρόφωνο Για Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 20%
Ακουστικά (μαύρου χρώματος) με  περιλαίμιο και μοντέρνο σχεδιασμό. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή άλλης δραστηριότητας. Το καλώδιο που διαθέτουν τα ακουστικά είναι ευέλικτο, ανθεκτικό σε βλάβες και με ειδική σχεδίαση για να αποφεύγεται το μπερδέμα των καλωδίων.
18,50 23,00
SF-SH018B Ασύρματα Ακουστικά Bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο Handsfree | DBM Electronics - 23%
Ασύρματα Ακουστικά Bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο Handsfree για να μπορείτε να κάνετε κλείσεις τηλεφωνικές από το smartphone σας, η μέσο viber και skype.
19,90 26,00
Blow BTX300 Ασυρματα Ακουστικα On-Ear, Με Bluetooth Και Πλήκτρα Ελέγχου Σε Μαύρο Χρώμα | DBM Electronics - 22%
Ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία Bluetooth και εύρος λειτουργίας έως 10m. Διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία (300 mAh) με έως 13 ώρες μουσικής απόλαυσης. Εξαιρετική ποιότητα ήχου και κομψή εμφάνιση, με ειδικό σχεδιασμό και ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής. Υψηλής ποιότητας κατασκευή και μαλακά μαξιλαράκια για μεγαλύτερη άνεση.
22,50 29,00
ACME BH40 Αναδιπλούμενα Ασύρματα Ακουστικά On-Ear Με Bluetooth, Πλήκτρα Ελέγχου Και Μικρόφωνο Για Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 19%
Αναδιπλούμενα ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία Bluetooth και ενσωματωμένο μικρόφωνο για hands-free συνομιλίες. Διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία Ιόντων Λιθίου (300 mAh) με έως 13 ώρες μουσικής απόλαυσης. Εξαιρετική ποιότητα ήχου και κομψή εμφάνιση, με ειδικό σχεδιασμό και ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής. Πτυσσόμενοι βραχίονες για εύκολη αποθήκευση και μαλακά μαξιλαράκια για μεγαλύτερη άνεση. 
25,90 32,00
Blow 32-776 Ασύρματα Ακουστικά Handsfree In-Ear Με Bluetooth 4.1 | DBM Electronics - 14%
Ακουστικά ασύρματα In-Ear με Bluetooth 4.1 σε μαύρο χρώμα ιδανικά για αθλητές. Ελαφρύς σχεδιασμός με ασύρματη διασύνδεση μέσω Bluetooth που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ή να μιλάτε στο τηλέφωνο χωρίς να έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά σας με το κινητό σας, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να λαμβάνετε σήμα μέχρι και 10m μακριά απο το κινητό σας.
31,90 37,00
Ασύρματα ακουστικά με περιλαίμιο και τεχνολογία Bluetooth V4.0 . Διαθέτουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με καλώδιο φόρτισης Micro USB για  επαναφόρτιση σε μόλις 2 ώρε ς. όπου. Τ α ακουστικά παρέχουν 6 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και μ ε την τεχνολογία JBL Pure Bass Sound αναπαράγουν έναν εντυπωσιακό ήχο καθώς ακούτε μουσική.
35,90 51,00
Ασύρματα ακουστικά με περιλαίμιο και τεχνολογία Bluetooth 4.0 . Διαθέτουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με καλώδιο φόρτισης για  επαναφόρτιση σε μόλις 2 ώρε ς. Τ α ακουστικά παρέχουν 6 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και μ ε την τεχνολογία JBL Pure Bass Sound αναπαράγουν έναν εντυπωσιακό ήχο καθώς ακούτε μουσική.
44,99 61,00
Ασύρματα ακουστικά on ear επίπεδης αναδίπλωσης εξοπλισμένα με τεχνολογία Bluetooth. Διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία με διάρκεια έως 16 ώρες δυναμικού ήχου χωρίς να χρειάζονται καλώδια. Εφοδιασμένα με JBL drivers 32mm που δίνουν εξαιρετική απόκριση στα μπάσα, με το χαρακτηριστικό μοναδικό ήχο της JBL Pure Bass. Ελαφριά και άνετα στην χρήση. Διαθέτουν ενσωματωμένο  μικρόφωνο για να πραγματοποιείται κλήσεις αλλά και πλήκτρα ελέγχου για να διαχειρίζεστε τη μουσική σας.
42,60 62,00
Ασύρματα ακουστικά με περιλαίμιο και μοντέρνο σχεδιασμό . Πλήρως ασύρματα ακουστικά με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, με  διάρκεια αναπαραγώγης μουσικής εως 6 ώρες . Διαθέτουν πλήκτρα ελέγχου για διαχείριση μουσικής και κλήσεων, τεχνολογία Fliphook, έναν ευέλικτο σχεδιασμό διπλής κατεύθυνσης που σας επιτρέπει να φορέσετε τα ακουστικά είτε μέσα στο αυτί είτε πίσω από το αυτί για μέγιστη άνεση .
49,90 65,00