Φίλτρα Αναζήτησης Φίλτρα Αναζήτησης

Ακουστικά Ασύρματα

Στην κατηγορία (Ακουστικά Ασύρματα) θα βρείτε ακουστικά βασισμένα στην τεχνολογία Bluetooth. Κεφαλής ιδανικά μουσική ακρόαση, καθώς και ακουστικά ψείρες για χρήση ως hands free κινητών τηλεφώνων.

Blow SmartStyle1 (32-778) Ακουστικά Ασύρματα In-Ear Με Bluetooth 4.2 Σε Μαύρο Χρώμα | DBM Electronics - 21%
Ακουστικά ασύρματα In-Ear με Bluetooth 4.2 σε χρώμα μαύρο. Ελαφρύς σχεδιασμός με ασύρματη διασύνδεση μέσω Bluetooth που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ή να μιλάτε στο τηλέφωνο χωρίς να έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά σας με το κινητό σας, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να λαμβάνετε σήμα μέχρι και 10m μακριά απο το κινητό σας.
9,50 12,00
Blow SmartStyle1 (32-779) Ακουστικά Ασύρματα In-Ear Με Bluetooth 4.2 Σε Λευκό Χρώμα | DBM Electronics - 21%
Ακουστικά ασύρματα In-Ear με Bluetooth 4.2 σε χρώμα λευκό. Ελαφρύς σχεδιασμός με ασύρματη διασύνδεση μέσω Bluetooth που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ή να μιλάτε στο τηλέφωνο χωρίς να έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά σας με το κινητό σας, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να λαμβάνετε σήμα μέχρι και 10m μακριά απο το κινητό σας.
9,50 12,00
Blow BTX100 Ασυρματα Ακουστικα On-Ear Με Bluetooth | DBM Electronics - 20%
Blow BTX100 Ασυρματα Ακουστικα με τεχνολογία Bluetooth, μικρόφωνο και εύρος λειτουργίας εώς 10m. Διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία 200mAh με περίπου 5 ώρες μουσικής απόλαυσης. Καλή ποιότητα ήχου και κομψή εμφάνιση. Υψηλής ποιότητας κατασκευή και μαλακά μαξιλαράκια για μεγαλύτερη άνεση.
13,50 16,80
Blow 32-780 Ασύρματα Ακουστικά Handsfree In-Ear Με Bluetooth 4.2 | DBM Electronics - 22%
Ακουστικά ασύρματα In-Ear με Bluetooth 4.2 σε χρώμα μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες ιδανικά για αθλητές. Ελαφρύς σχεδιασμός με ασύρματη διασύνδεση μέσω Bluetooth που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική ή να μιλάτε στο τηλέφωνο χωρίς να έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά σας με το κινητό σας, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να λαμβάνετε σήμα μέχρι και 10m μακριά απο το κινητό σας.
14,10 18,00
HAVIT i66 Ασυρματα Ακουστικα On-Ear, Με Bluetooth Και Πλήκτρα Ελέγχου, Σε Μαύρο Χρώμα | DBM Electronics - 50%
Ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία Bluetooth με εύρος λειτουργίας έως 10m (χωρίς εμπόδια). Διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία (230 mAh) με πάνω απο 6 ώρες μουσικής απόλαυσης, είσοδο για Micro SD Card και είσοδο Aux για ενσύρματη σύνδεση. Εξαιρετική ποιότητα ήχου και κομψή εμφάνιση, με ειδικό αναδιπλούμενο σχεδιασμό και ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής. Υψηλής ποιότητας κατασκευή και μαλακά μαξιλαράκια για μεγαλύτερη άνεση.
15,90 32,00
LTC ESP-150 BK Ακουστικά Με Bluetooth Και Μικρόφωνο Για Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 20%
Ακουστικά (μαύρου χρώματος) με  περιλαίμιο και μοντέρνο σχεδιασμό. Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά σας, έτσι ώστε να είναι άνετα στην καθημερινή χρήση και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή άλλης δραστηριότητας. Το καλώδιο που διαθέτουν τα ακουστικά είναι ευέλικτο, ανθεκτικό σε βλάβες και με ειδική σχεδίαση για να αποφεύγεται το μπερδέμα των καλωδίων.
18,50 23,00
SF-SH018B Ασύρματα Ακουστικά Bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο Handsfree | DBM Electronics - 25%
Ασύρματα Ακουστικά Bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο Handsfree για να μπορείτε να κάνετε κλείσεις τηλεφωνικές από το smartphone σας, η μέσο viber και skype.
19,50 26,00
BLOW BTE100 Ασύρματα Ακουστικά Με Bluetooth Σε Μαυρο Χρώμα | DBM Electronics - 17%
Ασύρματα ακουστικά με Bluetooth 5.0 που επιτρέπει την σύνδεση πολλαπλών συσκευών σε χρώμα μαύρο. Ελαφρύς σχεδιασμός κατάλληλο για κλήσεις ή μουσική χωρίς να έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά σας ενσύρματα στο κινητό σας, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να λαμβάνετε σήμα μέχρι και 10m μακριά απο το κινητό σας. Τα δύο ακουστικά μπορούν να λειτουργήσουν μαζί ή ξεχωριστά.
19,90 24,00
BLOW BTE100 Ασύρματα Ακουστικά Με Bluetooth Σε Χρώμα Λευκό | DBM Electronics - 17%
Ασύρματα ακουστικά με Bluetooth 5.0 που επιτρέπει την σύνδεση πολλαπλών συσκευών σε χρώμα λευκό. Ελαφρύς σχεδιασμός κατάλληλο για κλήσεις ή μουσική χωρίς να έχετε συνδεδεμένα τα ακουστικά σας ενσύρματα στο κινητό σας.
19,90 24,00
Blow BTX300 Ασυρματα Ακουστικα On-Ear, Με Bluetooth Και Πλήκτρα Ελέγχου Σε Μαύρο Χρώμα | DBM Electronics - 22%
Ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία Bluetooth και εύρος λειτουργίας έως 10m. Διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία (300 mAh) με έως 13 ώρες μουσικής απόλαυσης. Εξαιρετική ποιότητα ήχου και κομψή εμφάνιση, με ειδικό σχεδιασμό και ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής. Υψηλής ποιότητας κατασκευή και μαλακά μαξιλαράκια για μεγαλύτερη άνεση.
22,50 29,00
HPBT1100BK Ασύρματα Ακουστικά Με Σύνδεση Bluetooth | DBM Electronics - 20%
Ασύρματα επαναφορτιζόμενα ακουστικά με σύνδεση Bluetooth, σε μαύρο χρώμα, ιδανικά για πλήθος λειτουργειών όπως επικοινωνία μέσο τηλεφώνου, τηλεδιασκέψεις μέσο skype ή viber, ή και για να ακούτε απλός την αγαπημένη σας μουσική από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας.
25,50 32,00
My Sound Speak Active BT Βluetooth Ακουστικά Για Σπορ Και Άθληση | DBM Electronics - 23%
bluetooth ακουστικά για σπορ και άθληση, εξαιρετικής ποιότητας, ελαφριά ,  ιδανικά και για καθημερινή χρήση. Χάρη στα ανταλλακτικά καλύμματα και κλιπ που διαθέτουν στην συσκευασία τους, προσαρμόζονται εύκολα στα αυτιά σας και γίνονται ο καθημερινός σήμαχός σας σε όλες τις δραστηριότητες σας.
26,90 35,00