Ράδιο-MP3 Marine πλήρως προστατευμένο από υγρασία, αλμύρα και ακτινοβολία UV Ισχύος 4x40W. Hasda H-804

Hasda
Αρχική Τιμή: 105.00
84.00
Κερδίζετε : €21.00 (20%) - 20%
H-804 Hasda
Άμεσα Διαθέσιμο / 1 εως 3 ημέρες
+

Πρωτοποριακής σχεδίασης Ράδιο-MP3 Marine, πλήρως προστατευμένο από υγρασία, αλμύρα και ακτινοβολία UV. Αυτό το μοντέρνας σχεδίασης Στερεοφωνικό Μπορεί να τοποθετηθεί στην κονσόλα του σκάφους σας και να δείχνει σαν όργανο του σκάφους (π.χ. μιλιόμετρο). Διαθέτει φωτισμό LCD, Στεγανά λαστιχένια πλήκτρα υψηλής ποιότητας, ψήκτρα αλουμινίου Καθώς Και θύρα εισόδου Για USB & Aux In Στο πίσω μέρος του Στερεοφωνικού. Είναι ένα πραγματικά έξυπνο και διακριτικό Στερεοφωνικό!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Ισχύς: 4x40 Watt
Οθόνη: LCD
Είσοδοι: USB / Aux
Φωτισμός: LED

Κατασκευαστής:
Hasda
Χρόνος Παράδοσης:
1-3 ημέρες ανάλογα την διαθεσιμότητα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Δείτε ακόμη

Hasda H-804BT Ράδιο USB (Χωρίς CD) Πλήρως Προστατευόμενο Από Υγρασία Και Αλμύρα Με Bluetooth, USB Και Aux In, Ισχύος 4x40W | DBM Electronics - 27%
Hasda H-804BT Πρωτοποριακής σχεδίασης Ράδιο-MP3 Marine, πλήρως προστατευόμενο από ακτινοβολία UV , υγρασία και αλμύρα . Διαθέτει LCD οθόνη και φωτισμό LED , στεγανά λαστιχένια πλήκτρα υψηλής ποιότητας και ψήκτρα αλουμινίου. Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για αναπαραγωγή μουσικών αρχείων από το smartphone ενώ διαθέτει θύρα εισόδου USB και Aux In στο πίσω μέρος, με ισχύς 4 x 40Watt . Μοντέρνος και πρωτοποριακός σχεδιασμός και με δυνατότητα τοποθέτησης στην κονσόλα του σκάφου σας.
99.00 135.30