Φίλτρα Αναζήτησης

Τιμή
 –  €
  • €123.7
  • €160
Κατασκευαστής

Πηγές Αδιάβροχες

Αδιάβροχα στερεοφωνικά με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία, αλλά και στην ηλιακή ακτινοβολία. Ιδανικά για χρήση στην θάλασσα σε σκάφη αναψυχής κ.α.

Sony DSX-M55BT Αδιάβροχο Ράδιο USB / Bluetooth Για Σκάφη (Χωρίς CD) | DBM Electronics - 23%
Ψηφιακός δέκτης πολυμέσων με εξειδικευμένη επίστρωση κυκλώματος, UV-ανθεκτική πρόσοψη, και αντιθαμβωτική οθόνη. Ενσωματωμένο Bluetooth® για αναπαραγωγή πολυμέσων και διαχείριση των κλήσεων. Θύρα USB & Είσοδο AUX για αναπαραγωγή MP3 ή WMA. Πλήρως εξειδικευμένη επίστρωση κυκλώματος, UV-ανθεκτική πρόσοψη, και αντιθαμβωτική οθόνη.
123.70 160.00
Digital IQ-MR6013 BT Αδιάβροχο Ράδιο Marine Με Bluetooth/USB/AUX | DBM Electronics - 16%
Marine ψηφιακός δέκτης πολυμέσων ειδικά κατασκευασμένος για αντοχή στην υγρασία, αλμύρα και ακτινοβολία UV. Πρωτοποριακής σχεδίασης αδιάβροχη μονάδα IP-67, όπου μπορεί να τοποθετηθεί στην κολόνα του σκάφους σας και να ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα όργανα. Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικών αρχείων από το smartphone σας ή από εφαρμογές Spotify και Pandora, καθώς και θύρα USB για αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής από USB Sticks. Ραδιόφωνο FM/AM. Διαθέτει οθόνη LED και στεγανά πλήκτρα σιλικόνης υψηλής ποιότητας για τον έλεγχο της μονάδας.
139.00 165.50
Kenwood KMR-M505DAB Αδιάβροχο Ράδιο USB/AUX Με Bluetooth Και Δέκτη DAB | DBM Electronics - 14%
Ψηφιακός δέκτης πολυμέσων (Χωρίς CD) με ενσωματωμένο δέκτη DAB, Bluetooth και θύρα USB. Με το KMR-M505DAB μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη τη μουσική σας από μια ποικιλία συσκευών χάρη στις εισόδους USB και AUX. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το iPod σας, iPhone, το Android smartphone ή USB Stick στη μπροστινή θύρα USB και να παίξετε τα αγαπημένα σας MP3,WMA ή FLAC αρχεία, ενώ φορτίζετε ταυτόχρονα τη συσκευής σας. Εξοπλισμένο με ενσωματωμένο δέκτη DAB και τεχνολογία Bluetooth για Hands-Free κλήσεις και ασύρματη ροή μουσικής. Πλήρως εξειδικευμένο συμπαγές επίστρωμα κυκλώματος για βελτιωμένη αντοχή στην υγρασία.
160.00 186.00