Φίλτρα Αναζήτησης Φίλτρα Αναζήτησης

Ηχοσυστήματα Marine

Αδιάβροχα στερεοφωνικά με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία, αλλά και στην ηλιακή ακτινοβολία. Ιδανικά για χρήση στην θάλασσα και σε σκάφη αναψυχής κ.α.

Ampire BTR100 Universal Bluetooth Receiver Για Ασύρματη Μετάδοση Ήχου Σε Ηχοσυστήματα Marine | DBM Electronics - 16%
Universal αντάπτορας Bluetooth που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική στο ηχοσύστημα του σκάφους σας ασύρματα απο το smartphone σας, το iPod ή το iPad σας σε άριστη ποιότητα ήχου. Με διακριτικό σχεδιασμό για τοποθέτηση σε μη ορατά σημεία. Διαθέτει τεχνολογία Bluetooth 4.0 και τεχνολογία μετάδοσης A2DP (Advanced Audio Distribution Profile).
49,00 58,00
Hasda H-808 Χωνευτή Marine Πηγή Αδιάβροχη Με Ράδιο (AM/FM), USB, AUX, Bluetooth, Ισχύος 4x40W | DBM Electronics - 19%
Πρωτοποριακής σχεδίασης Ράδιο (FM/AM) και MP3 player Marine, με αδιαβροχοποίηση IP66, προστατευμένο από υγρασία, αλμύρα και ακτινοβολία UV. Μπορεί να τοποθετηθεί στην κονσόλα του σκάφους σας και να δείχνει σαν όργανο του σκάφους (π.χ. μιλιόμετρο). Διαθέτει φωτισμό LCD, στεγανά λαστιχένια πλήκτρα υψηλής ποιότητας, ψήκτρα αλουμινίου καθώς και θύρες εισόδου USB και Aux In στο πίσω μέρος του στερεοφωνικού.
109,00 135,00
Sony DSX-M55BT Αδιάβροχο Ράδιο USB / Bluetooth Για Σκάφη (Χωρίς CD) | DBM Electronics - 23%
Ψηφιακός δέκτης πολυμέσων με εξειδικευμένη επίστρωση κυκλώματος, UV-ανθεκτική πρόσοψη, και αντιθαμβωτική οθόνη. Ενσωματωμένο Bluetooth® για αναπαραγωγή πολυμέσων και διαχείριση των κλήσεων. Θύρα USB & Είσοδο AUX για αναπαραγωγή MP3 ή WMA. Πλήρως εξειδικευμένη επίστρωση κυκλώματος, UV-ανθεκτική πρόσοψη, και αντιθαμβωτική οθόνη.
123,70 160,00
Hasda H-836 Χωνευτή Marine Πηγή Αδιάβροχη Με Ράδιο (AM/FM), USB, AUX και Bluetooth | DBM Electronics - 22%
Πρωτοποριακής σχεδίασης Ράδιο (FM/AM) και MP3 player Marine, με αδιαβροχοποίηση IP66, προστατευμένο από υγρασία, αλμύρα και ακτινοβολία UV. Μπορεί να τοποθετηθεί στην κονσόλα του σκάφους σας και να δείχνει σαν όργανο του σκάφους (π.χ. μιλιόμετρο). Διαθέτει φωτισμό LCD, στεγανά λαστιχένια πλήκτρα υψηλής ποιότητας, ψήκτρα αλουμινίου καθώς και θύρες εισόδου USB και Aux In στο πίσω μέρος του στερεοφωνικού.
129,00 165,00
Digital IQ-MR6013 BT Αδιάβροχο Ράδιο Marine Με Bluetooth/USB/AUX | DBM Electronics - 16%
Marine ψηφιακός δέκτης πολυμέσων ειδικά κατασκευασμένος για αντοχή στην υγρασία, αλμύρα και ακτινοβολία UV. Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικών αρχείων από το smartphone σας ή από εφαρμογές Spotify και Pandora, καθώς και θύρα USB για αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής από USB Sticks. Ραδιόφωνο FM/AM. Διαθέτει οθόνη LED και στεγανά πλήκτρα σιλικόνης υψηλής ποιότητας για τον έλεγχο της μονάδας.
139,00 165,50
Kenwood KMR-M505DAB Αδιάβροχο Ράδιο USB/AUX Με Bluetooth Και Δέκτη DAB | DBM Electronics - 14%
Ψηφιακός δέκτης πολυμέσων (Χωρίς CD) με ενσωματωμένο δέκτη DAB, Bluetooth και θύρα USB. Με το KMR-M505DAB μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη τη μουσική σας από μια ποικιλία συσκευών χάρη στις εισόδους USB και AUX. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το iPod σας, iPhone, το Android smartphone ή USB Stick στη μπροστινή θύρα USB και να παίξετε τα αγαπημένα σας MP3,WMA ή FLAC αρχεία, ενώ φορτίζετε ταυτόχρονα τη συσκευής σας. Εξοπλισμένο με ενσωματωμένο δέκτη DAB και τεχνολογία Bluetooth για Hands-Free κλήσεις και ασύρματη ροή μουσικής. Πλήρως εξειδικευμένο συμπαγές επίστρωμα κυκλώματος για βελτιωμένη αντοχή στην υγρασία.
160,00 186,00
Grundig GMX-002R Αδιάβροχο Ράδιο Marine Με USB Και Bluetooth | DBM Electronics - 15%
Αδιάβροχο ράδιο Marine ειδικά κατασκευασμένος για αντοχή στην υγρασία, αλμύρα και ακτινοβολία UV. Ραδιόφωνο RDS πρωτοποριακής σχεδίασης με αδιάβροχοποίηση IPX6, όπου μπορεί να τοποθετηθεί στην κονσόλα του σκάφους σας, στις υποδοχές για τα όργανα (πχ. μιλιόμετρο). Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικών αρχείων από το smartphone σας, θύρα USB για αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής από USB Sticks αλλά και για φόρτιση του κινητού σας.
165,00 195,00
Jensen JMS3 Χωνευτή Marine Πηγή Αδιάβροχη Με Ράδιο (AM/FM), USB, AUX και Bluetooth | DBM Electronics - 15%
Marine  Ράδιο (FM/AM) και MP3 player, ισχύος 160Watt, 3.5 ιντσών με ενσωματωμένο AM / FM / USB και Bluetooth. Διαθέτει είσοδο USB, είσοδο AUX και έξοδο γραμμής (RCA). Επίσης διαθέτει οπίσθιο φωτισμό για να σας προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία. Τέλος διαθέτει ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία σώμα και είναι ανθεκτικό στη διάβρωση απο την αλμύρα και την υγρασία για να αντέξει στις δύσκολες συνθήκες που παρουσιάζονται σε Marine προϊόντα.
169,00 199,00