Επιλέξτε Φίλτρα

Τιμή
Μάρκες

Αξεσουάρ Κεντρικών Μονάδων

Σε αυτή τη κατηγορία θα βρείτε αξεσουάρ κεντρικών μονάδων, χειριστήρια, προσαρμογείς, ειδικά καλώδια για τις εταιρείες Alpine, Kenwood, Sony, JVC.

UNI-SWC.2 Universal Αντάπτορας Χειριστηρίων Τιμονιού | DBM Electronics - 14%
Ο αντάπτορας αυτός σας επιτρέπει την άμεση σύνδεση καθώς και τον χειρισμό της κεντρική σας μονάδας από τα εργοστασιακά χειριστήρια του οχήματος σας! Υποστηρίζει μεγάλη γκάμα κεντρικών μονάδων όπως Alpine, Clarion, Kenwood, JVC, Pioneer, Sony, Zenec καθώς και Chinese εταιριών με τον ανάλογο συνδυασμό καλωδίων. Αναβαθμίστε τη κεντρική σας μονάδα με μία After Market διατηρώντας παράλληλα τη χρήση των εργοστασιακών χειριστηρίων του τιμονιού σας.
79.00 92.00
UNI-SWC.3 Universal Αντάπτορας Χειριστηρίων Τιμονιού | DBM Electronics - 14%
Ο αντάπτρας αυτός σας επιτρέπει την άμεση σύνδεση καθώς και τον χειρισμό της κεντρική σας μονάδας από τα εργοστασιακά χειριστήρια του οχήματος σας! Υποστηρίζει μεγάλη γκάμα κεντρικών μονάδων όπως Alpine, Clarion, Kenwood, JVC, Pioneer, Sony, Zenec καθώς και Chinese εταιριών με τον ανάλογο συνδυασμό καλωδίων. Αναβαθμίστε τη κεντρική σας μονάδα με μία After Market διατηρώντας παράλληλα τη χρήση των εργοστασιακών χειριστηρίων του τιμονιού σας.
79.00 92.00
Alpine RUE-4191 Ασύρματο Τηλεχειριστήριο Πολλαπλών Λειτουργιών | DBM Electronics - 9%
Ασύρματο τηλεχειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών για κεντρικές μονάδες, Car Navi, DVD, Οθόνες, Δέκτες TV  
60.00 66.00
BZ-HL04 Μετατροπέας Ηχητικών Σημάτων Hi - Low 4 Εισόδων Με Auto Remote | DBM Electronics - 14%
Μετατροπέας ηχητικών σημάτων από υψηλά (Hi) σε χαμηλά (Low) με Auto Remote. Ιδανικός για τη σύνδεση ενισχυτή σε εργοστασιακές πηγές που δεν διαθέτουν εξόδους προ-ενίσχυσης RCA. Διαθέτει 4 κανάλια εισόδου ηχείων (Hi) τα οποία τα μετατρέπει σε 2 κανάλια εξόδου RCA (Low), καθώς επίσης διαθέτει εντολή +12V 10Amp για την ενεργοποίηση του ενισχυτή μαζί με την πηγή.
42.00 48.90
Alpine KRE-502E Αισθητήρας Τηλεχειρισμού | DBM Electronics - 10%
Αισθητήρας τηλεχειρισμού για την είσοδο SWRC (Steering Wheel Remote Control). Η χρήση του αισθητήρα αυτού σας επιτρέπει να χειριστείτε μια κεντρική μονάδα που δεν μπορεί να δεχτεί τηλεχειρισμό, μέσω τηλεχειριστηρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το KRE-502E σε συνδυασμό με interface τηλεχειριστηρίων τιμονιού της Alpine!
35.00 38.90
BZ-HL02 Μετατροπέας Ηχητικών Σημάτων Hi - Low 2 Εισόδων Με Auto Remote | DBM Electronics - 14%
Μετατροπέας ηχητικών σημάτων από υψηλά (Hi) σε χαμηλά (Low) με Auto Remote. Ιδανικός για τη σύνδεση ενισχυτή σε εργοστασιακές πηγές που δεν διαθέτουν εξόδους προ-ενίσχυσης RCA. Διαθέτει 2 κανάλια εισόδου ηχείων (Hi) τα οποία τα μετατρέπει σε 1 κανάλι εξόδου RCA (Low) με δυνατότητα ρύθμισης εξόδου προ-ενίσχυσης για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων θορύβων, καθώς επίσης διαθέτει εντολή +12V 10Amp για την ενεργοποίηση του ενισχυτή μαζί με την πηγή.
32.00 37.00
Kenwood KNA-RCDV331 Ασύρματο Τηλεχειριστήριο | DBM Electronics - 23%
Ασύρματο τηλεχειριστήριο για κεντρικές μονάδες αυτοκινήτου Kenwood, με δυνατότητα χειρισμού τηλεφωνικής κλήσης, Navi και πολλές άλλες λειτουργίες που θα σας λύσουν τα χέρια.
30.00 38.90
Alpine KCE-030N Καλώδιο RGB Για Car Navi | DBM Electronics - 9%
Ειδικό καλώδιο RGB για τη σύνδεση του Car Navi NVE-N077P/PS  σε οθόνες Alpine και είσοδο σήματος με RCA.  
25.00 27.60
IQ GPS ANTENNA Ανταλλακτική Κεραία GPS Για Μονάδες Digital IQ | DBM Electronics - 18%
Ανταλλακτική κεραία GPS για κεντρικές μονάδες Digital IQ.
22.90 28.00
Alpine KCA-235B Καλώδιο Διασύνδεσης Για Ai-NET Σε Mini-Jack | DBM Electronics - 9%
Ειδικό καλώδιο διασύνδεσης για Ai-NET σε Mini-Jack, για κεντρικές μονάδες Alpine Ai-NET. Καθιστά δυνατή την είσοδο σήματος ήχου με Mini-Jack από φορητή μονάδα σύνδεσης MP3 ή παρόμοιας.
21.00 23.20
Alpine RUE-4202 Ασύρματο Τηλεχειριστήριο | DBM Electronics - 19%
Ασύρματο τηλεχειριστήριο για όλες τις κεντρικές μονάδες της Alpine με δυνατότητα υποδοχής τηλεχειριστηρίου. Μαζί με το  KRE-502E σας επιτρέπεται να χρησιμοποιησετε τηλεχειριστηριο ακομα και σε μοναδες που δεν δεχονται τηλεχειρισμο!
19.00 23.50
Alpine KCA-121B Καλώδιο Διασύνδεσης Για Ai-NET Σε RCA | DBM Electronics - 10%
Ειδικό καλώδιο διασύνδεσης για Ai-NET σε RCA, για κεντρικές μονάδες συμβατές με Versatile Link. Καθιστά δυνατή την είσοδο σήματος ήχου τύπου RCA από οποιαδήποτε πηγή ήχου (Δέκτης TV, κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών, κλπ.)
19.00 21.10