Επιλέξτε Επιλέξτε

Βολτόμετρα

Ψηφιακά Βολτόμετρα Αυτοκινητου 12-24 volt. Δείτε ανά πάσα στιγμή τα Volt της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας.
OEM SK48X29 Ψηφιακό Βολτόμετρο Με Κόκκινο Φωτισμό 4-30VDC | DBM Electronics - 20%
OEM SK48X29 Ψηφιακό βολτόμετρο με Κόκκινο φωτισμό, ιδανικό για οχήματα εφοδιασμένα με αναβαθμισμένα συστήματα ήχου. Απαραίτητο αξεσουάρ για την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας του δυναμό και της μπαταρίας, αλλά και του χειρισμού του ηχοσυστήματος μας.  Κατάλληλο για τοποθέτηση (χωνευτό) σε κατασκευές τύπου panel. Με οθόνη LCD 3 ψηφίων και εύρος μέτρησης DC 4-30V.
6.00 7.50
Ψηφιακό Βολτόμετρο Αυτοκινήτου Με Μπλέ Φωτισμό, Bizzar BVM12 | DBM Electronics - 21%
Ψηφιακό Βολτόμετρο Μπλέ Φωτισμού Με Καλώδιο Για την Σύνδεση του Με τα Ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. Ένα απαραίτητο Αξεσουάρ για τον έλεγχο της ομαλής λειτουργίας του Δυναμό και των Μπαταριών.
28.50 36.00
Ψηφιακό Βολτόμετρο Αυτοκινήτου Με Κόκκινο Φωτισμό, SounDigital VM1 | DBM Electronics - 22%
Ψηφιακό Βολτόμετρο Κόκκινο Φωτισμού Με Καλώδιο Για την Σύνδεση του Με τα Ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. Ένα απαραίτητο Αξεσουάρ για τον έλεγχο της ομαλής λειτουργίας του Δυναμό και των Μπαταριών. Τάση Τροφοδοσίας 5-30VDC
35.00 45.00
Stinger SVMB/R  Ψηφιακό βολτόμετρο με Μπλε ή Κόκκινο φωτισμό από την αμερικάνικη εταιρεία Stinger, ιδανικό για οχήματα εφοδιασμένα με αναβαθμισμένα συστήματα ήχου. Με οθόνη LCD 3 ψηφίων και ευδιάκριτη φωτεινή ένδειξη. Απαραίτητο αξεσουάρ για την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας του δυναμό και της μπαταρίας, αλλά και του χειρισμού του ηχοσυστήματος μας.  
35.00 42.00