Φίλτρα Αναζήτησης

Τιμή
 –  €
  • €5.5
  • €33
Κατασκευαστής

Βολτόμετρα - Θερμόμετρα

Ψηφιακά Βολτόμετρα - Θερμόμετρα Αυτοκινήτου για τον έλεγχο τάσης της μπαταρίας καθώς και της εσωτερικής θερμοκρασίας του οχήματος σας.

OEM SK48X29 Ψηφιακό Βολτόμετρο Με Κόκκινο Φωτισμό 4-30VDC | DBM Electronics - 30%
Ψηφιακό βολτόμετρο με Κόκκινο φωτισμό, ιδανικό για οχήματα εφοδιασμένα με αναβαθμισμένα συστήματα ήχου. Απαραίτητο αξεσουάρ για την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας του δυναμό και της μπαταρίας, αλλά και του χειρισμού του ηχοσυστήματος μας. Κατάλληλο για τοποθέτηση (χωνευτό) σε κατασκευές τύπου panel. Με οθόνη LCD 3 ψηφίων και εύρος μέτρησης DC 4-30V.
5.50 7.90
OEM TH48X29 Ψηφιακό Θερμόμετρο Με Κόκκινο Φωτισμό | DBM Electronics - 15%
Ψηφιακό θερμόμετρο με κόκκινο φωτισμό για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε το για να μετρήσετε τη θερμοκρασία εσωτερικά του αυτοκινήτου σας καθώς διαθέτει αισθητήρα με καλώδιο 30cm για να μετρά με ακρίβεια. Η οθόνη 0,56” εμφανίζει τη θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου.
11.80 13.90
BVM12 Ψηφιακό Βολτόμετρο Αυτοκινήτου Με Μπλε Φωτισμό Και Εντολή on/off (Remote) | DBM Electronics - 32%
Ψηφιακό Βολτόμετρο Μπλέ Φωτισμού Με Καλώδιο Για την Σύνδεση του Με τα Ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. Ένα απαραίτητο Αξεσουάρ για τον έλεγχο της ομαλής λειτουργίας του Δυναμό και των Μπαταριών.
24.50 36.00
SounDigital VM1 Ψηφιακό Βολτόμετρο Αυτοκινήτου Με Κόκκινο Φωτισμό | DBM Electronics - 27%
Ψηφιακό Βολτόμετρο Κόκκινο Φωτισμού Με Καλώδιο Για την Σύνδεση του Με τα Ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. Ένα απαραίτητο Αξεσουάρ για τον έλεγχο της ομαλής λειτουργίας του Δυναμό και των Μπαταριών. Τάση Τροφοδοσίας 5-30VDC
33.00 45.00
Ψηφιακό βολτόμετρο με Μπλε ή Κόκκινο φωτισμό από την αμερικάνικη εταιρεία Stinger, ιδανικό για οχήματα εφοδιασμένα με αναβαθμισμένα συστήματα ήχου. Με οθόνη LCD 3 ψηφίων και ευδιάκριτη φωτεινή ένδειξη. Απαραίτητο αξεσουάρ για την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας του δυναμό και της μπαταρίας, αλλά και του χειρισμού του ηχοσυστήματος μας.  
33.00 42.00