Επιλέξτε Φίλτρα

Τιμή
Μάρκες

GPS Trackers

Σύστηματα παρακαλούθησης - GPS Trackers. Διαθέτουμε φορητά αλλά και μόνιμης εγκατάστασης δορυφορικά σύστημα εντοπισμού και παρακολούθησης GPS Trackers, για την ασφάλεια και παρακολούθηση παιδιών και εφήβων, ατόμων μεγάλης ηλικίας, κατοικίδιων ζώων καθώς και διαφόρων οχημάτων, μοτοσικλετών, σκαφών. Ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να εντοπίσετε την θέση τους όπου και εάν βρίσκονται.

Προστατέψτε τη περουσία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

GPS PERSONAL Tracker Φορητό Σύστημα Παρακολούθησης Και Εντοπισμού Οχήματος ή Ατόμου Με GPS/SMS/GPRS | DBM Electronics - 29%
Προστατέψτε την περιουσία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με το GPS Tracker! Φορητό σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού οχημάτων ή ατόμων με GPS/SMS/GPRS με δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps.
45.90 65.00
GPS.MOTO.303F. GPS Tracker Σύστημα Παρακολούθησης Και Εντοπισμού Μοτοσυκλέτας Με GPS/SMS/GPRS, Όπλιση - Αφόπλιση Με SMS Και Δυνατότητα Σύνδεσης Με Συναγερμό | DBM Electronics - 26%
Σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού μοτοσυκλέτας με GPS/SMS/GPRS, δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης οχήματος με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της μονάδας μόνο με SMS και σύνδεση με τον υπάρχον συναγερμό του οχήματος.
58.90 80.00
GPS.AUTO.103B Σύστημα Παρακολούθησης Και Εντοπισμού Οχήματος GPS Tracker Με Όπλιση - Αφόπλιση Με Τ/Χ ή Με SMS | DBM Electronics - 33%
Σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού οχημάτων με GPS/SMS/GPRS με δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης οχήματος με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της μονάδας με Τ/Χ ή με SMS.
66.90 100.00
GPS.MOTO.303G Σύστημα Παρακολούθησης Και Εντοπισμού Μοτοσυκλέτας Με Δυνατότητα Σύνδεσης Με Συναγερμό | DBM Electronics - 32%
Σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού μοτοσυκλέτας με GPS/SMS/GPRS, δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης οχήματος με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της μονάδας με Τ/Χ ή SMS και σύνδεση με τον υπάρχον συναγερμό του οχήματος.
67.90 100.00
GPS.MARINE Αδιάβροχο Σύστημα Παρακολούθησης Και Εντοπισμού Με SMS/GPS/GPRS & Μεγάλη Αυτονομία | DBM Electronics - 27%
Αδιάβροχο σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού οχημάτων με GPS/SMS/GPRS, με δυνατότητα παρακολούθησης θέσης Real Time μέσο PC & ειδοποίηση θέσης οχήματος με αποστολή SMS σε μορφή LINK για Google maps. Κατάλληλο για χρήση σε αυτοκίνητα, φορτηγά, σκάφη!
109.50 150.00