Επιλέξτε Επιλέξτε

Bluetooth Car Kit

ACME BH06 Ακουστικό Bluetooth Για Hands-Free Συνομιλίες Με Έως 4 Ώρες Χρόνο Ομιλίας | DBM Electronics - 16%
Ακουστικό Bluetooth Headset για να διευκολύνει τις επικοινωνίες σου με τον εργονομικό του σχεδιασμό και με το μικρό του βάρος (10 γραμμάρια) θα ξεχνάτε ότι το φοράτε. Η ενσωματωμένη μπαταρία (70mAh Li-Polymer) εξασφαλίζει έως 4 ώρες χρόνο ομιλίας και έως 4 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Συμβατό με όλα τα κινητά τηλέφωνα!
10.90 12.90
KONIG CSFM TRANS 100BL, Αναμεταδότης για τη Σύνδεση Ενός MP3 player ή smartphone Με το Στερεοφωνικό του Αυτοκινήτου. | DBM Electronics - 20%
Αναμεταδότης FM (Transmiter) Με οθόνη LCD και Τηλεχειριστήριο.   Χρησιμοποιήστε το για τη σύνδεση ενός MP3 player ή smartphone μέσω του συμπεριλαμβανομένου καλωδίου 3.5mm και την αναπαραγωγή τραγουδιών μέσω του ραδιοφώνου του αυτοκινήτου. Συντονίζεται εύκολα με το Στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας τοποθετώντας την επιθυμητή συχνότητα εκπομπής πάνω στον αμετάδοτη και ρυθμίζοντας το στερεοφωνικό σας στην ίδια συχνότητα!
13.60 16.90
ACME BH07 Ακουστικό Bluetooth Για Hands-Free Συνομιλίες Και Δυνατότητα Σύνδεσης 2 Τηλεφώνων Ταυτόχρονα | DBM Electronics - 15%
Ακουστικό Bluetooth Headset συμβατό με όλα τα κινητά τηλέφωνα και με δυνατότητα σύνδεσης 2 τηλεφώνων ταυτόχρονα. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία (65mAh Li-Polymer) εξασφαλίζει έως 4 ώρες χρόνο ομιλίας και έως 4 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Διαθέτει θύρα micro USB για τη φόρτιση της μπαταρίας, που μπορείτε εύκολα να τη φορτίσετε από οποιοδήποτε φορτιστή με βύσμα micro USB.
16.90 19.90
KONIG CSBTCARKIT100, Αυτόνομο Bluetooth Handsfree Αυτοκινήτου Με Ενσωματωμένο Μεγάφωνο & Μπαταρία. | DBM Electronics - 12%
Συνδέστε το smartphone σας μέσω Bluetooth και μιλήστε με ασφάλεια καθώς οδηγείτε. Αυτή η συσκευή διαθέτει δυνατότητα σύζευξης 2 κινητών συγχρόνως, καθώς και μεγάλο κουμπί απάντησης/τερματισμού εισερχομένων κλήσεων για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.
30.70 35.00
KONIG CSBTFMTRANS100, Bluetooth Αναμεταδότης FM, Με Ενσωματωμένο Μικρόφωνο Για Χρήση ως Bluetooth hands free. | DBM Electronics - 19%
Bluetooth αναμεταδότης FM, με ενσωματωμένο μικρόφωνο για χρήση ως Bluetooth hands free.   Με αυτή τη συσκευή, μπορείτε να απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική από το tablet, το smartphone ή το USB stick, μέσω του δέκτη FM του αυτοκινήτου σας, αλλά και να το χρησιμοποιήστε και ως Bluetooth hands free χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο που διαθέτει.  
39.90 49.00
Sony RM-X7BT Ασύρματο Χειριστήριο Bluetooth Για Smartphone | DBM Electronics - 9%
Ελέγξτε τα πάντα, από κλήσεις και μηνύματα μέχρι τη μουσική και την πλοήγησή σας, με αυτό το τηλεχειριστήριο smartphone για το αυτοκίνητο. Με τον έλεγχο φωνής και την έξυπνα σχεδιασμένη επιφάνεια χειρισμού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι μια είσοδο AUX και τροφοδοσία ρεύματος – μέσω τερματικού USB ή του αναπτήρα του αυτοκινήτου.
87.00 95.80
Parrot MiniKit Neo 2 HD, Bluetooth Αυτοκινήτου για Hands-Free συνομιλίες και Streaming της μουσικής σας. Με  Multipoint Parrot Dual Mode για σύνδεση  2 τηλεφώνων ταυτόχρονα και λειτουργία Switch για να μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τις λίστες των επαφών σας και των δύο τηλεφώνων.  Φωνητικές εντολές για αποδοχή ή άρνηση κλήσης και προφίλ  A2DP για να μπορείτε να ακούσετε τις οδηγίες πλοήγησης (GPS) από το smartphone σας καθώς και να ακούσετε (Streaming) τη μουσικής σας.
88.50 95.00
Parrot CK3000 Evolution, Bluetooth Αυτοκινήτου Με Πλήρη Ενσωμάτωση Στο Εργοστασιακό Σύστημα | DBM Electronics - 9%
Parrot CK3000 Evolution Bluetooth Αυτοκινήτου για Hands-Free Κλήσεις, με διακριτικό σχεδιασμό και εύκολη τοποθέτηση μέσω των καλωδίων ISO που περιέχονται. Σύνδεση έως 3 συσκευών και μεταφορά ομιλίας μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου με προηγμένη μείωση θορύβου και ακύρωση της ηχώ. Έλεγχος τηλεφωνικού καταλόγου και φωνητικές εντολές για να μην αποσπάτε την προσοχής σας.  
129.00 142.00
Parrot MKi 9100 Bluetooth Αυτοκινήτου Για Hands-Free Κλήσεις & Streaming Μουσικής, Με Πλήρη Ενσωμάτωση Στο Εργοστασιακό Σύστημα | DBM Electronics - 9%
Parrot MKi 9100 Bluetooth Αυτοκινήτου για Hands-Free Κλήσεις και Streaming της μουσικής σας, με διακριτικό σχεδιασμό και εύκολη τοποθέτηση μέσω των καλωδίων ISO που περιέχονται. Σύνδεση έως 10 συσκευές  και μεταφορά ομιλίας μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου με προηγμένη μείωση θορύβου και ακύρωση της ηχώ. Δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων από smartphone μέσω Bluetooth αλλά και από USB Stick ή MP3 Player μέσω του καλωδίου που περιέχεατι. Άμεσος έλεγχος iPod, iPhone. Οθόνη OLED για έλεγχο τηλεφωνικού καταλόγου και φωνητικές εντολές για να μην αποσπάτε την προσοχής σας.
215.00 237.00