Φίλτρα Αναζήτησης

Τιμή
 –  €
  • €14
  • €89
Κατασκευαστής

Bluetooth Car Kit

Bluetooth Car Kit για άνετες και ασφαλείς Hands-Free συνομιλίες καθ' οδόν! Διάφορες επιλογές ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, για να μην ξανά χρειαστεί να ψάξετε το τηλέφωνο σας κατά την διάρκεια της οδήγησης.

Blow 74-133 Αναμεταδότης FM Με USB, SD Card Και Aux-In | DBM Electronics - 30%
Αναμεταδότης FM (Transmitter) με θύρα USB, SD Card, Aux-In, οθόνη LCD και τηλεχειριστήριο. Διαθέτει θύρα USB και SD για αναπαραγωγή μουσικής από USB Stick ή από SD Card. Επίσης μπορεί να αναπαράγει μουσικά αρχεία μέσω οποιουδήποτε MP3 Player ή Smartphone με σύνδεση στη βοηθητική θύρα Aux-In 3.5mm που διαθέτει. Τέλος τροφοδοτείται μέσω του αναπτήρα (12-24V).
14.00 19.90
Blow 74-140 Αναμεταδότης FM Με USB, Micro SD Και Aux-In | DBM Electronics - 21%
Αναμεταδότης FM (Transmitter) με θύρα USB, micro SD, Aux-In, οθόνη LCD και τηλεχειριστήριο. Διαθέτει θύρα USB και micro SD για αναπαραγωγή μουσικής από USB Stick ή από micro SD Card. Επίσης μπορεί να αναπαράγει μουσικά αρχεία μέσω οποιουδήποτε MP3 Player ή Smartphone με σύνδεση στη βοηθητική θύρα Aux-In 3.5mm. Τέλος τροφοδοτείται μέσω του αναπτήρα (12-24V) και διαθέτει μια επιπλέον θύρα USB για φόρτιση συσκευών (2.1A).
17.80 22.50
Blow 74-144 Αναμεταδότης FM Με Bluetooth Και Θύρες USB | DBM Electronics - 26%
Αναμεταδότης FM (Transmitter) με ενσωματωμένο Bluetooth για αναπαραγωγή μουσικής και Hands-Free συνομιλίες, θύρες USB για φόρτιση συσκευών και αναπαραγωγή μουσικής. Το Bluetooth Hands-Free Car Kit είναι η ιδανική λύση για οχήματα που δεν έχουν θύρα USB ή Bluetooth. Συντονίζεται εύκολα με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας τοποθετώντας την επιθυμητή συχνότητα εκπομπής πάνω στον αναμεταδότη και ρυθμίζοντας το στερεοφωνικό σας στην ίδια συχνότητα.
26.00 35.00
KONIG CSBTCARKIT100, Αυτόνομο Bluetooth Handsfree Αυτοκινήτου Με Ενσωματωμένο Μεγάφωνο & Μπαταρία. | DBM Electronics - 12%
Συνδέστε το smartphone σας μέσω Bluetooth και μιλήστε με ασφάλεια καθώς οδηγείτε. Αυτή η συσκευή διαθέτει δυνατότητα σύζευξης 2 κινητών συγχρόνως, καθώς και μεγάλο κουμπί απάντησης/τερματισμού εισερχομένων κλήσεων για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.  Λόγω της ενσωματωμένης μπαταρίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός αυτοκινήτου. 
30.70 35.00
Blow 74-139 Bluetooth Car Kit Με Ενσωματωμένο Ηχείο Και Μικρόφωνο | DBM Electronics - 24%
Bluetooth Car Kit για ασφαλείς και άνετες Hands-Free συνομιλίες. Συνδέστε το smartphone σας μέσω Bluetooth και μιλήστε με ασφάλεια καθώς οδηγείτε. Η συσκευή διαθέτει δυνατότητα σύζευξης 2 κινητών συγχρόνως καθώς και ενσωματωμένο έξυπνο μικρόφωνο και ηχείο. Τροφοδοτείται μέσω του αναπτήρα του αυτοκινήτου ενώ διαθέτει και θύρα USB για φόρτιση της συσκευής σας, συμβατό με iPod / iPhone και άλλες συσκευές. 
31.90 42.00
Blow 74-193 Αντάπτορας Bluetooth Σε Mini Jack 3.5mm | DBM Electronics - 30%
Προσαρμογέας – αναμεταδότης Bluetooth σε mini Jack 3.5mm. Ο προσαρμογέας λαμβάνει και στέλνει τα αρχεία ήχου από Smartphones, iPads και άλλες έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth, και στη συνέχεια μετατρέπει τα αρχεία ήχου στην βοηθητική είσοδο Aux-In ή Line-In, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας. Διαθέτει επίσης ένα μικρόφωνο για Hands-Free συνομιλίες.
34.20 49.00
KONIG CSBTFMTRANS100, Bluetooth Αναμεταδότης FM, Με Ενσωματωμένο Μικρόφωνο Για Χρήση ως Bluetooth hands free. | DBM Electronics - 19%
Bluetooth αναμεταδότης FM, με ενσωματωμένο μικρόφωνο για χρήση ως Bluetooth hands free.  Με αυτή τη συσκευή, μπορείτε να απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική από το tablet, το smartphone ή το USB stick, μέσω του δέκτη FM του αυτοκινήτου σας, αλλά και να το χρησιμοποιήστε και ως Bluetooth hands free χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο που διαθέτει. 
39.90 49.00
Bluetooth Αυτοκινήτου για Hands-Free συνομιλίες και Streaming της μουσικής σας. Με  Multipoint Parrot Dual Mode για σύνδεση  2 τηλεφώνων ταυτόχρονα και λειτουργία Switch για να μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τις λίστες των επαφών σας και των δύο τηλεφώνων.  Φωνητικές εντολές για αποδοχή ή άρνηση κλήσης και προφίλ  A2DP για να μπορείτε να ακούσετε τις οδηγίες πλοήγησης (GPS) από το smartphone σας καθώς και να ακούσετε (Streaming) τη μουσικής σας.
88.50 95.00
JBL Trip Αυτόνομο Bluetooth Hands-Free Με Ενσωματωμένο Μεγάφωνο & Μπαταρία | DBM Electronics - 14%
Bluetooth Car Kit για ασφαλείς και άνετες Hands-Free συνομιλίες αλλά και streaming της μουσικής σας! Συνδέστε το smartphone σας μέσω Bluetooth και μιλήστε με ασφάλεια καθώς οδηγείτε. Τοποθετήστε το στο σκίαστρο του αυτοκινήτου σας και είναι έτοιμο προς χρήση. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1200mAh ιόντων λιθίου με διάρκεια έως 20 ώρες για Hands-Free κλήσεις ή 8 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής. 
89.00 103.50