Επιλέξτε Επιλέξτε

Bluetooth Car Kit

Bluetooth Car Kit για άνετες και ασφαλείς Hands-Free συνομιλίες καθ' οδόν! Διάφορες επιλογές ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, για να μην ξανά χρειαστεί να ψάξετε το τηλέφωνο σας κατά την διάρκεια της οδήγησης.

Blow 74-133 Αναμεταδότης FM Με USB, SD Card Και Aux-In | DBM Electronics - 30%
Blow 74-133 Αναμεταδότης FM (Transmitter) με θύρα USB, SD Card, Aux-In, οθόνη LCD και τηλεχειριστήριο. Απλό στη χρήση καθώς συντονίζεται εύκολα με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας, τοποθετώντας την επιθυμητή συχνότητα εκπομπής στον αναμεταδότη και ρυθμίζοντας το στερεοφωνικό σας στην ίδια συχνότητα. Διαθέτει θύρα USB και SD για αναπαραγωγή μουσικής από USB Stick ή από SD Card. Επίσης μπορεί να αναπαράγει μουσικά αρχεία μέσω οποιουδήποτε MP3 Player ή Smartphone με σύνδεση στη βοηθητική θύρα Aux-In 3.5mm που διαθέτει. Τέλος τροφοδοτείται μέσω του αναπτήρα (12-24V), διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD που εμφανίζει την συχνότητα και τις πληροφορίες των μουσικών αρχείων, 7 ρυθμίσεις ισοσταθμιστή και τηλεχειριστήριο.
14.00 19.90
Blow 74-140 Αναμεταδότης FM Με USB, Micro SD Και Aux-In | DBM Electronics - 28%
Blow 74-140 Αναμεταδότης FM (Transmitter) με θύρα USB, micro SD, Aux-In, οθόνη LCD και τηλεχειριστήριο. Διαθέτει θύρα USB και micro SD για αναπαραγωγή μουσικής από USB Stick ή από micro SD Card. Επίσης μπορεί να αναπαράγει μουσικά αρχεία μέσω οποιουδήποτε MP3 Player ή Smartphone με σύνδεση στη βοηθητική θύρα Aux-In 3.5mm. Τέλος τροφοδοτείται μέσω του αναπτήρα (12-24V) και διαθέτει μια επιπλέον θύρα USB για φόρτιση συσκευών (2.1A). Απλό στη χρήση καθώς συντονίζεται εύκολα με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας, τοποθετώντας την επιθυμητή συχνότητα εκπομπής στον αναμεταδότη και ρυθμίζοντας το στερεοφωνικό σας στην ίδια συχνότητα.
16.20 22.50
Blow 74-144 Αναμεταδότης FM Με Bluetooth Και Θύρες USB | DBM Electronics - 23%
Blow 74-144 Αναμεταδότης FM (Transmitter) με ενσωματωμένο Bluetooth για αναπαραγωγή μουσικής και Hands-Free συνομιλίες, θύρες USB για φόρτιση συσκευών και αναπαραγωγή μουσικής. Το Bluetooth Hands-Free Car Kit είναι η ιδανική λύση για οχήματα που δεν έχουν θύρα USB ή Bluetooth. Συντονίζεται εύκολα με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας τοποθετώντας την επιθυμητή συχνότητα εκπομπής πάνω στον αμετάδοτη και ρυθμίζοντας το στερεοφωνικό σας στην ίδια συχνότητα.
27.00 35.00
KONIG CSBTCARKIT100, Αυτόνομο Bluetooth Handsfree Αυτοκινήτου Με Ενσωματωμένο Μεγάφωνο & Μπαταρία. | DBM Electronics - 12%
Συνδέστε το smartphone σας μέσω Bluetooth και μιλήστε με ασφάλεια καθώς οδηγείτε. Αυτή η συσκευή διαθέτει δυνατότητα σύζευξης 2 κινητών συγχρόνως, καθώς και μεγάλο κουμπί απάντησης/τερματισμού εισερχομένων κλήσεων για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.
30.70 35.00
Blow 74-139 Bluetooth Car Kit Με Ενσωματωμένο Ηχείο Και Μικρόφωνο | DBM Electronics - 24%
Blow 74-139 Bluetooth Car Kit για ασφαλείς και άνετες Hands-Free συνομιλίες. Συνδέστε το smartphone σας μέσω Bluetooth και μιλήστε με ασφάλεια καθώς οδηγείτε. Η συσκευή διαθέτει δυνατότητα σύζευξης 2 κινητών συγχρόνως καθώς και ενσωματωμένο έξυπνο μικρόφωνο και ηχείο. Τροφοδοτείται μέσω του αναπτήρα του αυτοκινήτου ενώ διαθέτει και θύρα USB για φόρτιση της συσκευής σας, συμβατό με iPod / iPhone και άλλες συσκευές. Τεχνολογία DSP, Full Duplex, ακύρωση ηχούς και μείωση θορύβου.  
31.90 42.00
Blow 74-193 Αντάπτορας Bluetooth Σε Mini Jack 3.5mm | DBM Electronics - 30%
Blow 74-193 Προσαρμογέας – αναμεταδότης Bluetooth σε mini Jack 3.5mm. Ο προσαρμογέας λαμβάνει και στέλνει τα αρχεία ήχου από Smartphones, iPads και άλλες έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth, και στη συνέχεια μετατρέπει τα αρχεία ήχου στην βοηθητική είσοδο Aux-In ή Line-In, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας. Απόλυτα συμβατό με τις περισσότερες συσκευές με τεχνολογία Bluetooth. Ο προσαρμογέας διαθέτει επίσης ένα υψηλής ποιότητας μικρόφωνο για Hands-Free συνομιλίες.
34.20 49.00
KONIG CSBTFMTRANS100, Bluetooth Αναμεταδότης FM, Με Ενσωματωμένο Μικρόφωνο Για Χρήση ως Bluetooth hands free. | DBM Electronics - 19%
Bluetooth αναμεταδότης FM, με ενσωματωμένο μικρόφωνο για χρήση ως Bluetooth hands free.  Με αυτή τη συσκευή, μπορείτε να απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική από το tablet, το smartphone ή το USB stick, μέσω του δέκτη FM του αυτοκινήτου σας, αλλά και να το χρησιμοποιήστε και ως Bluetooth hands free χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο που διαθέτει. 
39.90 49.00
Sony RM-X7BT Ασύρματο Χειριστήριο Bluetooth Για Smartphone | DBM Electronics - 11%
Ελέγξτε τα πάντα, από κλήσεις και μηνύματα μέχρι τη μουσική και την πλοήγησή σας, με αυτό το τηλεχειριστήριο smartphone για το αυτοκίνητο. Με τον έλεγχο φωνής και την έξυπνα σχεδιασμένη επιφάνεια χειρισμού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι μια είσοδο AUX και τροφοδοσία ρεύματος – μέσω τερματικού USB ή του αναπτήρα του αυτοκινήτου.
85.20 95.80
Parrot MiniKit Neo 2 HD, Bluetooth Αυτοκινήτου για Hands-Free συνομιλίες και Streaming της μουσικής σας. Με  Multipoint Parrot Dual Mode για σύνδεση  2 τηλεφώνων ταυτόχρονα και λειτουργία Switch για να μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τις λίστες των επαφών σας και των δύο τηλεφώνων.  Φωνητικές εντολές για αποδοχή ή άρνηση κλήσης και προφίλ  A2DP για να μπορείτε να ακούσετε τις οδηγίες πλοήγησης (GPS) από το smartphone σας καθώς και να ακούσετε (Streaming) τη μουσικής σας.
88.50 95.00
JBL Trip Αυτόνομο Bluetooth Hands-Free Με Ενσωματωμένο Μεγάφωνο & Μπαταρία | DBM Electronics - 14%
JBL Trip Bluetooth Car Kit για ασφαλείς και άνετες Hands-Free συνομιλίες αλλά και streaming της μουσικής σας! Συνδέστε το smartphone σας μέσω Bluetooth και μιλήστε με ασφάλεια καθώς οδηγείτε. Τοποθετήστε το στο σκίαστρο του αυτοκινήτου σας και είναι έτοιμο προς χρήση. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1200mAh ιόντων λιθίου με διάρκεια έως 20 ώρες για Hands-Free κλήσεις ή 8 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής. Λόγω της ενσωματωμένης μπαταρίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός αυτοκινήτου. Συμβατό με εφαρμογές Siri της Apple και Google Now κάτι που βοηθάει στην αναζήτηση διαδρομών για τη πλοήγηση μας.
89.00 103.50
Parrot MKi 9100 Bluetooth Αυτοκινήτου Για Hands-Free Κλήσεις & Streaming Μουσικής, Με Πλήρη Ενσωμάτωση Στο Εργοστασιακό Σύστημα | DBM Electronics - 14%
Parrot MKi 9100 Bluetooth Αυτοκινήτου για Hands-Free Κλήσεις και Streaming της μουσικής σας, με διακριτικό σχεδιασμό και εύκολη τοποθέτηση μέσω των καλωδίων ISO που περιέχονται. Σύνδεση έως 10 συσκευές  και μεταφορά ομιλίας μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου με προηγμένη μείωση θορύβου και ακύρωση της ηχώ. Δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων από smartphone μέσω Bluetooth αλλά και από USB Stick ή MP3 Player μέσω του καλωδίου που περιέχεατι. Άμεσος έλεγχος iPod, iPhone. Οθόνη OLED για έλεγχο τηλεφωνικού καταλόγου και φωνητικές εντολές για να μην αποσπάτε την προσοχής σας.
210.00 245.00