Επιλέξτε Φίλτρα

Τιμή
Μάρκες

Ηχοσυστήματα Compact

Trevi RA-761B BK Φορητό Ραδιόφωνο Μαύρο | DBM Electronics - 20%
Φορητό διακριτικό ραδιόφωνο για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική οπουδήποτε εσείς επιθυμείτε, στο σπίτι, στο γραφείο, στις διακοπές σας. Δυνατότητα επιλογής τροφοδοσίας μεταξύ μπαταριών 4 x UM2 (Δεν περιλαμβάνονται) και καλωδίου ρεύματος 230V - 50Hz αναλόγως την ανάγκη σας. Με αυτό το διακριτικό φορητό ραδιόφωνο μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ένταση και να χρησιμοποιήσετε την θύρα για να συνδέσετε τα ακουστικά σας (jack 3.5mm).
21.50 27.00
Roadstar TRA-2989 Φορητό Ραδιόφωνο Μαύρο | DBM Electronics - 16%
Φορητό Ραδιόφωνο Μαύρο με υποστηριζόμενες συχνότητες ραδιοφώνου AM, FM και μεγάλος ρυθμιστής για την επιλογή της συχνότητας του ραδιοφώνου που εσείς επιθυμείτε. Περιέχει θύρα 3.5mm jack για σύνδεση ακουστικών. Επίσης περιέχει ενσωματωμένο Led φωτισμό για την ένδειξη της λειτουργίας του ραδιοφώνου. Δυνατότητα επιλογής τροφοδοσίας μεταξύ μπαταριών 2 x AA Batteries (Δεν περιλαμβάνονται) και καλωδίου ρεύματος 230V AC.
15.90 19.00
Trevi RA-770 BK Φορητό Retro Ραδιόφωνο Μαύρο | DBM Electronics - 18%
Φορητό Retro Ραδιόφωνο Μαύρο. Μοναδικό Retro Design που ξεχωρίζει και σε ταξιδεύει στην εποχή των 60's. Υποστηριζόμενες συχνότητες ραδιοφώνου AM, FM και μεγάλος ρυθμιστής για την επιλογή της συχνότητας του ραδιοφώνου που εσείς επιθυμείτε. Εξοπλισμένο με μεταλλικό πλαίσιο και μεγάλο πλαστικό χερούλι για εύκολη μεταφορά. Επίσης περιέχει ενσωματωμένο Led φωτισμό για την ένδειξη της λειτουργίας του ραδιοφώνου.
27.90 34.00
Trevi RA-770 RD Φορητό Retro Ραδιόφωνο Κόκκινο | DBM Electronics - 18%
Φορητό Retro Ραδιόφωνο Κόκκινο. Μοναδικό Retro Design που ξεχωρίζει και σε ταξιδεύει στην εποχή των 60's. Υποστηριζόμενες συχνότητες ραδιοφώνου AM, FM και μεγάλος ρυθμιστής για την επιλογή της συχνότητας του ραδιοφώνου που εσείς επιθυμείτε. Εξοπλισμένο με μεταλλικό πλαίσιο και μεγάλο πλαστικό χερούλι για εύκολη μεταφορά. Επίσης περιέχει ενσωματωμένο Led φωτισμό για την ένδειξη της λειτουργίας του ραδιοφώνου.
27.90 34.00
Ibiza Sound SPLBOX120 Φορητό Ηχοσύστημα Με Bluetooth/USB/SD | DBM Electronics - 15%
Φορητό ηχοσύστημα “όλα σε ένα” που συνδυάζει πολλές λειτουργίες σε μία μόνο συσκευή, με μέγιστη ισχύ 120Watt. Ιδανικό για όσους ψάχνουν φορητό ηχοσύστημα σε μικρό μέγεθος, καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία εισόδων και δυνατό ήχο. Ακούστε μουσική από κάθε μέσο! Αναπαράγεται τα αγαπημένα σας τραγούδια από μια συσκευή Bluetooth όπως Smartphone ή Tablet, καθώς επίσης μέσο USB Stick ή SD Card! 
119.00 140.50
Party Light & Sound PARTY-6LED Φορητό Επαναφορτιζόμενο Ηχείο 6" Με Bluetooth, USB & SD | DBM Electronics - 13%
Αυτόνομο φορητό ηχείο 6” μέγιστης ισχύς 200Watt, με δυνατότητα λειτουργίας μέσω επαναφορτιζόμενης μπαταρίας 2000mAh και ενσωματωμένα LED effects στο ηχείο. Διαθέτει εισόδους USB & SD με Player για άμεσο έλεγχο των μουσικών αρχείων καθώς επίσης είσοδο AUX και μικροφώνου. Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για αναπαραγωγή των αγαπημένων σας τραγουδιών από το Smartphone ή Tablet.
65.00 74.80
LTC Audio CDM100-WH Mini Hi-Fi Με Ραδιόφωνο AM/FM, Bluetooth - NFC, CD Player Και USB | DBM Electronics - 17%
Mini Hi-Fi με Bluetooth – NFC, CD Player, θύρα USB καθώς και Ραδιόφωνο AM/FM. Bluetooth για συμβατές συσκευές. Διαθέτει έξοδο για στερεοφωνικά ακουστικά, θύρα USB 2.0 και AUX (line) έξοδο. Διαθέτει δύο ηχεία 2 δρόμων με ισχύς 20W. Για τον χειρισμό του σας προσφέρει ρυθμιστή έντασης ήχου, μπάσων και πρίμων (+/- 10dB), λειτουργία repeat και loudness.
141.10 170.00
LTC Audio CDM100-BL Mini Hi-Fi Με Ραδιόφωνο AM/FM, Bluetooth - NFC, CD Player Και USB | DBM Electronics - 17%
Mini Hi-Fi με τεχνολογία Bluetooth – NFC, CD Player, θύρα USB καθώς και Ραδιόφωνο AM/FM. Bluetooth για συμβατές συσκευές. Διαθέτει έξοδο για στερεοφωνικά ακουστικά, θύρα USB 2.0 και AUX (line) έξοδο. Διαθέτει δύο ηχεία 2 δρόμων με ισχύς 20W. Για τον χειρισμό του σας προσφέρει ρυθμιστή έντασης ήχου, μπάσων και πρίμων (+/- 10dB), λειτουργία repeat και loudness.
141.10 170.00
Trevi CMP 574 Boombox Φορητό Ηχοσύστημα Με Ράδιο, CD, MP3, USB & Κασέτα | DBM Electronics - 23%
Φορητό ηχοσύστημα “όλα σε ένα” με ραδιόφωνο, CD, USB και κασέτα. Ο τέλειος σύντροφος για το σπίτι, τη δουλειά ή την εξοχή.  Το compact μέγεθος του σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όπου και αν επιθυμείτε καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσετε τη συσκευή με 8 μπαταρίες τύπου D (UM1).
69.90 91.00
Party Light & Sound PARTY-SPEAKY200 Αυτόνομο Φορητό Ηχοσύστημα Με Bluetooth Και Μικρόφωνο | DBM Electronics - 28%
Αυτόνομο φορητό ηχοσύστημα με τεχνολογία Bluetooth και μέγιστη ισχύς 200Watt! Διαθέτει ενσύρματο μικρόφωνο και επαναφορτιζόμενη μπαταρία καθώς και εισόδους USB, SD, ραδιόφωνο. Αναπαράγεται τα αγαπημένα σας τραγούδια από μια συσκευή Bluetooth όπως Smartphone ή tablet,  μέσο USB Stick ή SD Card!
57.95 80.00