Επιλέξτε Φίλτρα

Τιμή
Μάρκες

Ηχεία Bluetooth

Ανακάλυψτε μεγάλη ποικιλία σε ηχεία bluetooth για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όπου και αν βρίσκεστε.
ACME SP109 Dynamic Φορητό Ασύρματο Ηχείο Με Bluetooth Για Αναπαραγωγή Μουσικής & Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 38%
Φορητό ασύρματο ηχείο της ACME εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για streaming της μουσικής σας αλλά και για Hands-Free κλήσεις καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παρόλο το μικρό του μέγεθος η ισχύς του είναι 3 Watt και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία 300mAh εγγυάται έως 6 ώρες αναπαραγωγής. Διαθέτει μία βοηθητική είσοδο 3.5mm AUX για να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου.
10.20 16.50
ACME SP104B Muffin Ασύρματο Φορητό Ηχείο Με Bluetooth Για Streaming Μουσικής & Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 24%
Το νέο φορητό ασύρματο ηχείο της ACME ήρθε να σας εντυπωσιάσει! Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για streaming της μουσικής σας αλλά και για Hands-Free κλήσεις καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παρόλο το μικρό του μέγεθος η ισχύς του είναι 3 Watt που εγγυάται καλή ποιότητα ήχου. Επίσης διαθέτει μία βοηθητική είσοδο 3.5mm AUX για να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου όπως MP3 Players, Laptops, Tablet κ.α.
14.90 19.50
Blow Bazooka BT900 Φορητό Επαναφορτιζόμενο Ηχείο Με Bluetooth Και Εισόδους USB/SD/AUX | DBM Electronics - 22%
Φορητό επαναφορτιζόμενο ηχείο εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για αναπαραγωγή της μουσικής σας, από Smartphone ή Tablet συσκευές. Διαθέτει θύρα USB & SD για τη σύνδεση ενός USB Stick ή κάρτας SD με πλήκτρα ελέγχου καθώς και είσοδο AUX 3,5mm για σύνδεση εξωτερικής πηγής (πχ MP3 Player). Επιπλέον διαθέτει ραδιόφωνο FM με εύρος 87.5 – 108.0Mhz. Τέλος η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 800mAh θα σας κρατήσει συντροφιά για περίπου 2 ώρες.
20.00 25.50
Denver BTS-90SILVER Φορητό Ασύρματο Ηχείο 2.1 Με Bluetooth Και Εισόδους USB/AUX | DBM Electronics - 18%
Φορητό ασύρματο ηχείο 2.1 με τεχνολογία Bluetooth, είσοδο USB & AUX. Διαθέτει 2 x 2Watt RMS ηχεία και 1 x 5Watt Subwoofer. Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός με ενσωματωμένο φωτισμό στο μπροστινό μέρος.  M ε επαναφορτιζόμενη li-polymer μπαταρία και εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για αναπαραγωγή της μουσική σας από το Smartphone ή Tablet σας.
21.40 26.00
Ένα ασύρματο mini speaker καινούριο μικρό, αλλά πανίσχυρο της εταιρείας JBL. Έρχεται σε 8 καταπληκτικές και μοντέρνες αποχρώσεις, διαθέτει Bluetooth για ασύρματη σύνδεση με το Smartphone ή το Tablet σας. Ακόμα διαθέτει μικρόφωνο με echo & noise cancellation για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και για handsfree συνομιλίες. Η ισχύς του είναι 3Watt και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του (600mAh).
24.00 32.00
Πανίσχυρο πλήρως εξοπλισμένο αδιάβροχο ηχείο με Bluetooth, που θα μεταφέρει παντού την αγαπημένη σας μουσική ακόμη και στην παραλία! Απλά συνδέστε τη συσκευή σας μέσω Bluetooth και απολαύστε για έως και 5 ώρες ποιοτικό ήχο με την υπογραφή της JBL. Μπορείτε ακόμη να πραγματοποιήσετε υψηλής ποιότητας τηλεφωνικές συνομιλίες, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο με τεχνολογία ακύρωσης θορύβων που διαθέτει. 
29.50 36.50
Ένα αδιάβροχο μικρό, αλλά πανίσχυρο ασύρματο ηχείο της JBL. Σας παρέχει έως 8 ώρες αυτονομίας επιτρέποντας σας να μεταφέρετε τη μουσική σας όπου και αν βρεθείτε, ακόμη και μέσα στο νερό. Καθώς διαθέτει κάλυμμα από ανθεκτικό αδιάβροχο ύφασμα. Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική μέσω Bluetooth ή συνδέστε το μέσω του ενσωματωμένου καλωδίου με ένα MP3 Player. 
63.00 71.40
ACME SP107 Ηχείο Δαπέδου Αυτοενισχυόμενο Με Bluetooth Για Αναπαραγωγή Μουσικής, Ισχύος 20Watt | DBM Electronics - 28%
Ηχείο δαπέδου αυτοενισχυόμενο με τεχνολογία Bluetooth για αναπαραγωγή της μουσικής σας ασύρματα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και ξύλινη καμπίνα που αποδίδουν εξαιρετική ποιότητα ήχου. Διαθέτει πλήκτρα ελέγχου στο επάνω μέρος του ηχείου για έλεγχο της μουσικής καθώς επίσης και μια ειδικά σχεδιασμένη υποδοχή για Smartphone & Tablet. 
75.00 104.00
BLOW BT-800 Ηχείο Bluetooth Με Ασύρματο Μικρόφωνο | DBM Electronics - 20%
Φορητό Επαναφορτιζόμενο Ηχείο Με Ενσωματωμένο Bluetooth, Ραδιόφωνο, είσοδο για USB & SD, AUX in & Φυσικά Μικρόφωνο Χειρός Ασύρματο. Ουσιαστικά είναι ένα μικρού μεγέθους ηχείο το οποίο δέχεται πληθώρα συνδέσεων και σίγουρα Θα γίνει η ψυχή της παρέας τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους μας φίλους.
88.50 110.00
JBL Trip Αυτόνομο Bluetooth Hands-Free Με Ενσωματωμένο Μεγάφωνο & Μπαταρία | DBM Electronics - 14%
Bluetooth Car Kit για ασφαλείς και άνετες Hands-Free συνομιλίες αλλά και streaming της μουσικής σας! Συνδέστε το smartphone σας μέσω Bluetooth και μιλήστε με ασφάλεια καθώς οδηγείτε. Τοποθετήστε το στο σκίαστρο του αυτοκινήτου σας και είναι έτοιμο προς χρήση. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1200mAh ιόντων λιθίου με διάρκεια έως 20 ώρες για Hands-Free κλήσεις ή 8 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής. 
89.00 103.50
Ασύρματο φορητό ηχείο για αναπαραγωγή μουσικών αρχείων μέσω Bluetooth αλλά και με καλώδιο 3.5mm mini Jack για 12 συνεχόμενες ώρες. Με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3000mAh Li-ion που μπορείς να ακούς την αγαπημένη μουσική και σε συνδιασμό με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ως handsfree! Πλήρης αδιάβροχο με προδιαγραφή IPX7
135.00 152.90