Επιλέξτε Επιλέξτε

Ηχεία Bluetooth

Ανακάλυψτε μεγάλη ποικιλία σε ηχεία bluetooth για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όπου και αν βρίσκεστε.
ACME SP109 Dynamic Φορητό Ασύρματο Ηχείο Με Bluetooth Για Αναπαραγωγή Μουσικής & Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 15%
ACME SP109 Φορητό ασύρματο ηχείο της ACME εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για streaming της μουσικής σας αλλά και για Hands-Free κλήσεις καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παρόλο το μικρό του μέγεθος η ισχύς του είναι 3 Watt και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία 300mAh εγγυάται έως 6 ώρες αναπαραγωγής. Διαθέτει μία βοηθητική είσοδο 3.5mm AUX για να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου όπως MP3 Players, Laptops, Tablet κ.α.
14.50 17.10
ACME SP104B Muffin Ασύρματο Φορητό Ηχείο Με Bluetooth Για Streaming Μουσικής & Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 15%
ACME SP104B Το νέο φορητό ασύρματο ηχείο της ACME ήρθε να σας εντυπωσιάσει! Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για streaming της μουσικής σας αλλά και για Hands-Free κλήσεις καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παρόλο το μικρό του μέγεθος η ισχύς του είναι 3 Watt που εγγυάται καλή ποιότητα ήχου. Επίσης διαθέτει μία βοηθητική είσοδο 3.5mm AUX για να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου όπως MP3 Players, Laptops, Tablet κ.α.
16.50 19.50
Denver BTS-90SILVER Φορητό Ασύρματο Ηχείο 2.1 Με Bluetooth Και Εισόδους USB/AUX | DBM Electronics - 18%
Denver BTS-90SILVER Φορητό ασύρματο ηχείο 2.1 με τεχνολογία Bluetooth, είσοδο USB & AUX. Διαθέτει 2 x 2Watt RMS ηχεία και 1 x 5Watt Subwoofer. Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός με ενσωματωμένο φωτισμό στο μπροστινό μέρος.
21.40 26.00
Tο JBL Go είναι το καινούριο μικρό, αλλά πανίσχυρο ασύρματο mini speaker της JBL. Έρχεται σε 8 καταπληκτικές και μοντέρνες αποχρώσεις, διαθέτει Bluetooth για ασύρματη σύνδεση με το Smartphone ή το Tablet σας. Ακόμα διαθέτει μικρόφωνο με echo & noise cancellation για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και για handsfree συνομιλίες. Η ισχύς του είναι 3Watt και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του (600mAh), σας δίνει αυτονομία μέχρι και 5 ώρες μουσικής απόλαυσης.
24.90 32.00
Το JBL GO 2 είναι το νέο πανίσχυρο πλήρως εξοπλισμένο αδιάβροχο ηχείο με Bluetooth, που θα μεταφέρει παντού την αγαπημένη σας μουσική ακόμη και στην παραλία! Απλά συνδέστε τη συσκευή σας μέσω Bluetooth και απολαύστε για έως και 5 ώρες ποιοτικό ήχο με την υπογραφή της JBL. Με το GO 2 μπορείτε ακόμη να πραγματοποιήσετε υψηλής ποιότητας τηλεφωνικές συνομιλίες, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο με τεχνολογία ακύρωσης θορύβων που διαθέτει. Αν η συσκευή σας δεν διαθέτει Bluetooth μπορείτε να συνδέσετε το GO 2 ενσύρματα, χρησιμοποιώντας καλώδιο Jack 3.5mm. Συμπαγής και ανθεκτική κατασκευή που προσφέρεται σε 12 εντυπωσιακά χρώματα για να διαλέξετε!  
34.90 41.50
Το JBL Clip 2 είναι ένα αδιάβροχο μικρό, αλλά πανίσχυρο ασύρματο ηχείο της JBL. Σας παρέχει έως 8 ώρες αυτονομίας επιτρέποντας σας να μεταφέρετε τη μουσική σας όπου και αν βρεθείτε, ακόμη και μέσα στο νερό. Καθώς διαθέτει κάλυμμα από ανθεκτικό αδιάβροχο ύφασμα. Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική μέσω Bluetooth ή συνδέστε το μέσω του ενσωματωμένου καλωδίου με ένα MP3 Player. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε ταυτόχρονα δύο ηχεία Clip 2 και να απολαύσετε ενισχυμένο ήχο. Διαθέτει μικρόφωνο με echo & noise cancellation για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και για handsfree συνομιλίες και η ισχύς του είναι 3Watt. Διατίθεται σε 5 καταπληκτικές και μοντέρνες αποχρώσεις.
63.00 71.40
ACME SP107 Ηχείο Δαπέδου Αυτοενισχυόμενο Με Bluetooth Για Αναπαραγωγή Μουσικής, Ισχύος 20Watt | DBM Electronics - 18%
Ηχείο δαπέδου αυτοενισχυόμενο με τεχνολογία Bluetooth για αναπαραγωγή της μουσικής σας ασύρματα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και ξύλινη καμπίνα που αποδίδουν εξαιρετική ποιότητα ήχου. Διαθέτει πλήκτρα ελέγχου στο επάνω μέρος του ηχείου για έλεγχο της μουσικής καθώς επίσης και μια ειδικά σχεδιασμένη υποδοχή για Smartphone & Tablet. Επίσης διαθέτει μια βοηθητική είσοδο AUX για να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου όπως (Laptop, MP3 Player κ.α) και ρυθμιστικά πρίμα – μπάσα. Ισχύς 20Watt και απόκριση συχνοτήτων 20Hz – 20kHz.
85.50 104.00
BLOW BT-800 Ηχείο Bluetooth Με Ασύρματο Μικρόφωνο | DBM Electronics - 20%
Φορητό Επαναφορτιζόμενο Ηχείο Με Ενσωματωμένο Bluetooth, Ραδιόφωνο, είσοδο για USB & SD, AUX in & Φυσικά Μικρόφωνο Χειρός Ασύρματο!
88.50 110.00
JBL Trip Αυτόνομο Bluetooth Hands-Free Με Ενσωματωμένο Μεγάφωνο & Μπαταρία | DBM Electronics - 14%
JBL Trip Bluetooth Car Kit για ασφαλείς και άνετες Hands-Free συνομιλίες αλλά και streaming της μουσικής σας! Συνδέστε το smartphone σας μέσω Bluetooth και μιλήστε με ασφάλεια καθώς οδηγείτε. Τοποθετήστε το στο σκίαστρο του αυτοκινήτου σας και είναι έτοιμο προς χρήση. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1200mAh ιόντων λιθίου με διάρκεια έως 20 ώρες για Hands-Free κλήσεις ή 8 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής. Λόγω της ενσωματωμένης μπαταρίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός αυτοκινήτου. Συμβατό με εφαρμογές Siri της Apple και Google Now κάτι που βοηθάει στην αναζήτηση διαδρομών για τη πλοήγηση μας.
89.00 103.50
JBL Flip 4 ασύρματο φορητό ηχείο για αναπαραγωγή μουσικών αρχείων μέσω Bluetooth αλλά και με καλώδιο 3.5mm mini Jack για 12 συνεχόμενες ώρες. Με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3000mAh Li-ion που μπορείς να ακούς την αγαπημένη μουσική και σε συνδιασμό με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ως handsfree! Πλήρης αδιάβροχο με προδιαγραφή IPX7
135.00 152.90