Επιλέξτε Φίλτρα

Τιμή
Μάρκες

Hi Fi / Karaoke

Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε Συστήματα Hi-Fi και Karaoke και απολαύστε τη μουσικής σας όπως ποτέ άλλοτε! Ακούστε το αγαπημένο σας ραδιόφωνο αλλά και τα αγαπημένα σας τραγούδια που έχετε αποθηκευμένα σε CD, USB, MP3 Players ή ακόμη και σε κασέτες αλλά και από Smartphones, Tablets ή Laptops μέσω Bluetooth. Οργανώστε βραδιές Karaoke με του φίλους σας και διασκεδάστε τραγουδώντας τα αγαπημένα σας τραγούδια.

 

Επιλέξτε υποκατηγορία ή δείτε όλα τα προϊόντα.

 

ACME SP109 Dynamic Φορητό Ασύρματο Ηχείο Με Bluetooth Για Αναπαραγωγή Μουσικής & Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 38%
Φορητό ασύρματο ηχείο της ACME εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για streaming της μουσικής σας αλλά και για Hands-Free κλήσεις καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παρόλο το μικρό του μέγεθος η ισχύς του είναι 3 Watt και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία 300mAh εγγυάται έως 6 ώρες αναπαραγωγής. Διαθέτει μία βοηθητική είσοδο 3.5mm AUX για να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου.
10.20 16.50
ACME SP104B Muffin Ασύρματο Φορητό Ηχείο Με Bluetooth Για Streaming Μουσικής & Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 24%
Το νέο φορητό ασύρματο ηχείο της ACME ήρθε να σας εντυπωσιάσει! Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για streaming της μουσικής σας αλλά και για Hands-Free κλήσεις καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παρόλο το μικρό του μέγεθος η ισχύς του είναι 3 Watt που εγγυάται καλή ποιότητα ήχου. Επίσης διαθέτει μία βοηθητική είσοδο 3.5mm AUX για να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου όπως MP3 Players, Laptops, Tablet κ.α.
14.90 19.50
Roadstar TRA-2989 Φορητό Ραδιόφωνο Μαύρο | DBM Electronics - 16%
Φορητό Ραδιόφωνο Μαύρο με υποστηριζόμενες συχνότητες ραδιοφώνου AM, FM και μεγάλος ρυθμιστής για την επιλογή της συχνότητας του ραδιοφώνου που εσείς επιθυμείτε. Περιέχει θύρα 3.5mm jack για σύνδεση ακουστικών. Επίσης περιέχει ενσωματωμένο Led φωτισμό για την ένδειξη της λειτουργίας του ραδιοφώνου. Δυνατότητα επιλογής τροφοδοσίας μεταξύ μπαταριών 2 x AA Batteries (Δεν περιλαμβάνονται) και καλωδίου ρεύματος 230V AC.
15.90 19.00
Blow Bazooka BT900 Φορητό Επαναφορτιζόμενο Ηχείο Με Bluetooth Και Εισόδους USB/SD/AUX | DBM Electronics - 22%
Φορητό επαναφορτιζόμενο ηχείο εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για αναπαραγωγή της μουσικής σας, από Smartphone ή Tablet συσκευές. Διαθέτει θύρα USB & SD για τη σύνδεση ενός USB Stick ή κάρτας SD με πλήκτρα ελέγχου καθώς και είσοδο AUX 3,5mm για σύνδεση εξωτερικής πηγής (πχ MP3 Player). Επιπλέον διαθέτει ραδιόφωνο FM με εύρος 87.5 – 108.0Mhz. Τέλος η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 800mAh θα σας κρατήσει συντροφιά για περίπου 2 ώρες.
20.00 25.50
Denver BTS-90SILVER Φορητό Ασύρματο Ηχείο 2.1 Με Bluetooth Και Εισόδους USB/AUX | DBM Electronics - 18%
Φορητό ασύρματο ηχείο 2.1 με τεχνολογία Bluetooth, είσοδο USB & AUX. Διαθέτει 2 x 2Watt RMS ηχεία και 1 x 5Watt Subwoofer. Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός με ενσωματωμένο φωτισμό στο μπροστινό μέρος.  M ε επαναφορτιζόμενη li-polymer μπαταρία και εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για αναπαραγωγή της μουσική σας από το Smartphone ή Tablet σας.
21.40 26.00
Trevi RA-761B BK Φορητό Ραδιόφωνο Μαύρο | DBM Electronics - 20%
Φορητό διακριτικό ραδιόφωνο για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική οπουδήποτε εσείς επιθυμείτε, στο σπίτι, στο γραφείο, στις διακοπές σας. Δυνατότητα επιλογής τροφοδοσίας μεταξύ μπαταριών 4 x UM2 (Δεν περιλαμβάνονται) και καλωδίου ρεύματος 230V - 50Hz αναλόγως την ανάγκη σας. Με αυτό το διακριτικό φορητό ραδιόφωνο μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ένταση και να χρησιμοποιήσετε την θύρα για να συνδέσετε τα ακουστικά σας (jack 3.5mm).
21.50 27.00
Ένα ασύρματο mini speaker καινούριο μικρό, αλλά πανίσχυρο της εταιρείας JBL. Έρχεται σε 8 καταπληκτικές και μοντέρνες αποχρώσεις, διαθέτει Bluetooth για ασύρματη σύνδεση με το Smartphone ή το Tablet σας. Ακόμα διαθέτει μικρόφωνο με echo & noise cancellation για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και για handsfree συνομιλίες. Η ισχύς του είναι 3Watt και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του (600mAh).
24.00 32.00
Felix FXV-1030 DVD Player Με Θύρα USB Και Δυνατότητα Εγγραφής Από CD | DBM Electronics - 23%
Felix FXV-1030 DVD Player με δυνατότητα ανάγνωσης DIVX, MPEG4, MP3, JPEG αρχείων. Διαθέτει θύρα USB για αναπαραγωγή αρχείων καθώς και εγγραφή μουσικών αρχείων (ripping) από CD σε USB Stick. Σύστημα εικόνας PAL/NTSC και στερεοφωνική έξοδο ήχου.
26.80 35.00
Trevi RA-770 RD Φορητό Retro Ραδιόφωνο Κόκκινο | DBM Electronics - 18%
Φορητό Retro Ραδιόφωνο Κόκκινο. Μοναδικό Retro Design που ξεχωρίζει και σε ταξιδεύει στην εποχή των 60's. Υποστηριζόμενες συχνότητες ραδιοφώνου AM, FM και μεγάλος ρυθμιστής για την επιλογή της συχνότητας του ραδιοφώνου που εσείς επιθυμείτε. Εξοπλισμένο με μεταλλικό πλαίσιο και μεγάλο πλαστικό χερούλι για εύκολη μεταφορά. Επίσης περιέχει ενσωματωμένο Led φωτισμό για την ένδειξη της λειτουργίας του ραδιοφώνου.
27.90 34.00
Trevi RA-770 BK Φορητό Retro Ραδιόφωνο Μαύρο | DBM Electronics - 18%
Φορητό Retro Ραδιόφωνο Μαύρο. Μοναδικό Retro Design που ξεχωρίζει και σε ταξιδεύει στην εποχή των 60's. Υποστηριζόμενες συχνότητες ραδιοφώνου AM, FM και μεγάλος ρυθμιστής για την επιλογή της συχνότητας του ραδιοφώνου που εσείς επιθυμείτε. Εξοπλισμένο με μεταλλικό πλαίσιο και μεγάλο πλαστικό χερούλι για εύκολη μεταφορά. Επίσης περιέχει ενσωματωμένο Led φωτισμό για την ένδειξη της λειτουργίας του ραδιοφώνου.
27.90 34.00
Ζευγάρι παθητικών ηχείων 3 δρόμων με 4" Poly Prop Woofer και 2" Cone Tweeter σε καμπίνα υψηλών προδιαγραφών για τέλεια ακουστική. Κατάλληλα για καταστήματα, εστιατόρια, σχολικές αίθουσες, αίθουσες συνεδριάσεων κ.τ.λ. Με βραχίονα ανάρτησης σε τοίχο ή σε ταβάνι. Διατίθενται σε μαύρο ή λευκό χρώμα.
28.40 33.50
Πανίσχυρο πλήρως εξοπλισμένο αδιάβροχο ηχείο με Bluetooth, που θα μεταφέρει παντού την αγαπημένη σας μουσική ακόμη και στην παραλία! Απλά συνδέστε τη συσκευή σας μέσω Bluetooth και απολαύστε για έως και 5 ώρες ποιοτικό ήχο με την υπογραφή της JBL. Μπορείτε ακόμη να πραγματοποιήσετε υψηλής ποιότητας τηλεφωνικές συνομιλίες, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο με τεχνολογία ακύρωσης θορύβων που διαθέτει. 
29.50 36.50