Επιλέξτε Επιλέξτε

Βάσεις

7.90 7.00

ACME MH09 Selfie Stick για μοναδικές Selfie φωτογραφίες, ένα πολύ χρηστικό Gadget που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε ακόμη περισσότερο το smartphone σας χωρίς να ζητάτε την βοήθεια από άλλους! Διαθέτει πτυσσόμενο βραχίονα 20 – 71cm με ενσωματωμένο καλώδιο σύνδεσης με βύσμα Jack 3.5mm για απομακρυσμένο έλεγχο του smartphone. Δεν χρειάζεται να συνδεθεί μέσω Bluetooth ούτε χρειάζεται μπαταρίες. Κατάλληλο για όλα τα smartphone iOS & Android!

1 εως 3 ημέρες
+

15.50 11.70
Οδηγήστε άνετα και με ασφάλεια! Τοποθετήστε το κινητό σας τηλέφωνο ή τη συσκευή GPS στην ειδική θήκη ACME MH02. Δεν απαιτείται εγκατάσταση καθώς τοποθετείται στο παρμπρίζ με βεντούζα ή στερεώνεται με κλιπ στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου και είναι σχεδιασμένη για όλα τα κινητά τηλέφωνα – smartphones, GPS, PDA.  Δυνατότητα περιστροφής 360° για να σας παρέχει καλύτερη γωνία θέασης. Διαθέτει πλευρικούς ρυθμιζόμενους βραχίονες 40 – 110mm με επένδυση για προστασία της συσκευής σας από φθορές – γρατσουνιές καθώς και πλήκτρο για την απομάκρυνση της συσκευής. Ευλύγιστος βραχίονας 230mm με ενσωματωμένη βεντούζα
1 εως 3 ημέρες
+

22.20 17.50
Active sports mount αδιάβροχη θήκη προστασίας για συσκευές έως 5.5”, με πλήρως ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για τοποθέτηση σε ποδήλατα, μηχανές, ανεμόπτερα, οχήματα παντός εδάφους, για απόλυτη προστασία από χτυπήματα, νερό, σκόνη, χιόνι. Η βάση στήριξης διαθέτει ρυθμιζόμενο δακτύλιο για να ασφαλίζει σε οποιοδήποτε όχημα. Η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική μέσα από την θήκη καθώς η μπροστινή προστατευτική μεμβράνη είναι συμβατή με όλες τις λειτουργίες Touchscreen. 
1 εως 3 ημέρες
+

24.90 21.10
ACME MH05 Περιστρεφόμενη βάση στήριξης αυτοκινήτου για κινητά τηλέφωνα 3.5” – 5.5”. Με ισχυρή βεντούζα για τοποθέτηση σε ταμπλό, κονσόλα ή παρμπρίζ, με ρυθμιζόμενους πλευρικούς βραχίονες για άψογο κράτημα της συσκευής σας! Δυνατότητα περιστροφής 360° για να σας παρέχει καλύτερη γωνία θέασης. Διαθέτει λειτουργία NFC* η οποία ενεργοποιείται μόλις τοποθετήσετε το smartphone σας στη βάση. Τέλος διατίθεται Δωρεάν εφαρμογή η οποία ενεργοποιεί προεπιλεγμένες εφαρμογές κατά την τοποθέτηση του smartphone.
1 εως 3 ημέρες
+