Επιλέξτε Επιλέξτε

Multimedia

Το απόλυτο αγχολυτικό παιχνίδι αναβαθμίστηκε με LED και Bluetooth ηχείο για να απολαμβάνεται την αγαπημένη σας μουσική καθώς σας ανακουφίζει και ηρεμεί από το καθημερινό άγχος. Σχεδιασμένο για όλες τις ηλικίες και εύκολο στη μεταφορά για να χωράει στη τσέπη σας. Διαθέτει ρουλεμάν υψηλής ποιότητα με ομαλή περιστροφή.
8.00 11.50
ACME BH06 Ακουστικό Bluetooth Για Hands-Free Συνομιλίες Με Έως 4 Ώρες Χρόνο Ομιλίας | DBM Electronics - 16%
Ακουστικό Bluetooth Headset για να διευκολύνει τις επικοινωνίες σου με τον εργονομικό του σχεδιασμό και με το μικρό του βάρος (10 γραμμάρια) θα ξεχνάτε ότι το φοράτε. Η ενσωματωμένη μπαταρία (70mAh Li-Polymer) εξασφαλίζει έως 4 ώρες χρόνο ομιλίας και έως 4 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Συμβατό με όλα τα κινητά τηλέφωνα!
10.90 12.90
ACME HB410 USB 2.0 Hub 4 Θυρών | DBM Electronics - 15%
Το USB 2.0 Hub της Acme HB410 αποτελεί μια πλήρη λύση για σύνδεση πολλαπλών συσκευών σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς προσφέρει 4 θύρες για να μην μείνετε ποτέ από θύρες USB. Μήκος καλωδίου (30cm) που το καθιστά ιδανικό για χρήση με φορητούς υπολογιστές (laptop). Γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων και μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 480Mbps. Τέλος  δεν απαιτείται εγκατάσταση απλώς συνδέστε το USB Hub στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή και το σύστημα θα το εντοπίσει αυτόματα.
11.80 13.90
ACME CR03 Card Reader USB 2.0 | DBM Electronics - 9%
ACME CR03 συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης που σας επιτρέπει να μεταφέρεται με άνεση και ασφάλεια το περιεχόμενο της κάρτας μνήμης της συσκευής σας, στον προσωπικό σας υπολογιστή. Αναγνωρίζει τις περισσότερες κάρτες μνήμης, γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων με μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 480Mbps. Εύκολο στη χρήση του, απλώς συνδέστε το card reader στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή και το σύστημα θα το εντοπίσει αυτόματα.
13.40 14.80
ACME SP109 Dynamic Φορητό Ασύρματο Ηχείο Με Bluetooth Για Αναπαραγωγή Μουσικής & Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 19%
ACME SP109 Φορητό ασύρματο ηχείο της ACME εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για streaming της μουσικής σας αλλά και για Hands-Free κλήσεις καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παρόλο το μικρό του μέγεθος η ισχύς του είναι 3 Watt και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία 300mAh εγγυάται έως 6 ώρες αναπαραγωγής. Διαθέτει μία βοηθητική είσοδο 3.5mm AUX για να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου όπως MP3 Players, Laptops, Tablet κ.α.
13.80 17.10
ACME SP104B Muffin Ασύρματο Φορητό Ηχείο Με Bluetooth Για Streaming Μουσικής & Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 18%
ACME SP104B Το νέο φορητό ασύρματο ηχείο της ACME ήρθε να σας εντυπωσιάσει! Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για streaming της μουσικής σας αλλά και για Hands-Free κλήσεις καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παρόλο το μικρό του μέγεθος η ισχύς του είναι 3 Watt που εγγυάται καλή ποιότητα ήχου. Επίσης διαθέτει μία βοηθητική είσοδο 3.5mm AUX για να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου όπως MP3 Players, Laptops, Tablet κ.α.
15.90 19.50
ACME BH07 Ακουστικό Bluetooth Για Hands-Free Συνομιλίες Και Δυνατότητα Σύνδεσης 2 Τηλεφώνων Ταυτόχρονα | DBM Electronics - 15%
Ακουστικό Bluetooth Headset συμβατό με όλα τα κινητά τηλέφωνα και με δυνατότητα σύνδεσης 2 τηλεφώνων ταυτόχρονα. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία (65mAh Li-Polymer) εξασφαλίζει έως 4 ώρες χρόνο ομιλίας και έως 4 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Διαθέτει θύρα micro USB για τη φόρτιση της μπαταρίας, που μπορείτε εύκολα να τη φορτίσετε από οποιοδήποτε φορτιστή με βύσμα micro USB.
16.90 19.90
ACME VRB01 Γυαλιά Εικονικής Πραγματικότητας Για 360° Βίντεο Και 3D Παιχνίδια | DBM Electronics - 20%
Τα Acme VRB01 Virtual Reality Glasses ήρθαν για να σας ταξιδέψουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Ένα οικονομικό VR headset που θα σου επιτρέψει να ζήσεις τη μαγεία της εικονικής πραγματικότητας χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου κινητό. Τα Acme VRB01 είναι συμβατά με τα περισσότερα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά, 4’’ έως 6’’ προσφέροντας μια γεμάτη και πλήρη εμπειρία χρήσης. Μπες σε ένα νέο κόσμο διασκέδασης με το Virtual Reality Headset από την Acme. H 3D και 360° εμπειρία είναι τόσο πραγματική που νομίζεις ότι έχεις ταξιδέψει και βρίσκεσαι σε έναν άλλο κόσμο.
18.80 23.60
ACME BK03 Ασύρματο Φορητό Πληκτρολόγιο 78 Πλήκτρων, Με Τεχνολογία Bluetooth | DBM Electronics - 24%
ACME BK03 Ασύρματο φορητό πληκτρολόγιο με τεχνολογία Bluetooth. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του πληκτρολογίου είναι ότι είναι συμβατό με iOS, OS X, Windows και Android, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο με όλες τις συσκευές που έχετε στην κατοχή σας. Επιπλέον έχει σύνδεση Bluetooth επομένως, κανένα καλώδιο δεν θα εμποδίσει ή θα περιορίσει τις κινήσεις σας. Εκτός αυτού το πληκτρολόγιο διαθέτει συμπαγές σχεδιασμό, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο στο γραφείο σας και να είναι εύκολο να μεταφερθεί όταν είναι απαραίτητο.
19.50 25.80
ACME HB720 USB 2.0 Hub, Με 7 Θύρες Και Εξωτερικό Τροφοδοτικό | DBM Electronics - 19%
Το USB Hub της Acme HB720 αποτελεί μια πλήρη λύση για σύνδεση πολλαπλών συσκευών σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς προσφέρει 7 θύρες για να μην μείνετε ποτέ από θύρες USB και είναι συμβατό με το USB Rev. 1.0 / 1.1 / 2.0. Επιπλέον διαθέτει εξωτερική τροφοδοσία με μετασχηματιστή που σας επιτρέπει να φορτίσετε τις συνδεμένες συσκευές USB. Τέλος δεν απαιτείται εγκατάσταση απλώς συνδέστε το USB Hub στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή και το σύστημα θα το εντοπίσει αυτόματα.
20.90 25.80
Denver BTS-90SILVER Φορητό Ασύρματο Ηχείο 2.1 Με Bluetooth Και Εισόδους USB/AUX | DBM Electronics - 18%
Denver BTS-90SILVER Φορητό ασύρματο ηχείο 2.1 με τεχνολογία Bluetooth, είσοδο USB & AUX. Διαθέτει 2 x 2Watt RMS ηχεία και 1 x 5Watt Subwoofer. Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός με ενσωματωμένο φωτισμό στο μπροστινό μέρος.
21.40 26.00
ACME BK01 Ultrathin Ασύρματο Πληκτρολόγιο 80 Πλήκτρων, Με Τεχνολογία Bluetooth | DBM Electronics - 25%
Η ACME BK01 Ultrathin ασύρματο πληκτρολόγιο με τεχνολογία Bluetooth. Αυτό το ασύρματο πληκτρολόγιο διαθέτει τεχνολογία Bluetooth 3.0 και είναι πολύ εύκολο και άνετο στη χρήση, κανένα καλώδιο δεν εμποδίζει τις κινήσεις σας επιτρέποντας την εύκολη λειτουργία σε αποστάσεις έως 10 μέτρα. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που διαθέτει, φορτίζεται πλήρως σε 4 ώρες εξασφαλίζοντας συνεχή λειτουργία έως δύο μήνες. Τα ειδικά σχεδιασμένα πλήκτρα ύψους 5.5mm σας παρέχουν ξεκούραστη πληκτρολόγηση ακόμη και κατά τη διάρκεια εκτεταμένων ωρών εργασίας.
27.70 37.00