Επιλέξτε Επιλέξτε

Multimedia

ACME BH06 Ακουστικό Bluetooth Για Hands-Free Συνομιλίες Με Έως 4 Ώρες Χρόνο Ομιλίας | DBM Electronics - 16%
Ακουστικό Bluetooth Headset για να διευκολύνει τις επικοινωνίες σου με τον εργονομικό του σχεδιασμό και με το μικρό του βάρος (10 γραμμάρια) θα ξεχνάτε ότι το φοράτε. Η ενσωματωμένη μπαταρία (70mAh Li-Polymer) εξασφαλίζει έως 4 ώρες χρόνο ομιλίας και έως 4 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Συμβατό με όλα τα κινητά τηλέφωνα!
10.90 12.90
ACME HB410 USB 2.0 Hub 4 Θυρών | DBM Electronics - 10%
Το USB 2.0 Hub της Acme HB410 αποτελεί μια πλήρη λύση για σύνδεση πολλαπλών συσκευών σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς προσφέρει 4 θύρες για να μην μείνετε ποτέ από θύρες USB. Μήκος καλωδίου (30cm) που το καθιστά ιδανικό για χρήση με φορητούς υπολογιστές (laptop). Γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων και μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 480Mbps. Τέλος  δεν απαιτείται εγκατάσταση απλώς συνδέστε το USB Hub στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή και το σύστημα θα το εντοπίσει αυτόματα.
12.50 13.90
ACME CR03 Card Reader USB 2.0 | DBM Electronics - 9%
ACME CR03 συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης που σας επιτρέπει να μεταφέρεται με άνεση και ασφάλεια το περιεχόμενο της κάρτας μνήμης της συσκευής σας, στον προσωπικό σας υπολογιστή. Αναγνωρίζει τις περισσότερες κάρτες μνήμης, γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων με μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 480Mbps. Εύκολο στη χρήση του, απλώς συνδέστε το card reader στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή και το σύστημα θα το εντοπίσει αυτόματα.
13.40 14.80
ACME SP109 Dynamic Φορητό Ασύρματο Ηχείο Με Bluetooth Για Αναπαραγωγή Μουσικής & Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 15%
ACME SP109 Φορητό ασύρματο ηχείο της ACME εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για streaming της μουσικής σας αλλά και για Hands-Free κλήσεις καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παρόλο το μικρό του μέγεθος η ισχύς του είναι 3 Watt και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία 300mAh εγγυάται έως 6 ώρες αναπαραγωγής. Διαθέτει μία βοηθητική είσοδο 3.5mm AUX για να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου όπως MP3 Players, Laptops, Tablet κ.α.
14.50 17.10
ACME BH07 Ακουστικό Bluetooth Για Hands-Free Συνομιλίες Και Δυνατότητα Σύνδεσης 2 Τηλεφώνων Ταυτόχρονα | DBM Electronics - 15%
Ακουστικό Bluetooth Headset συμβατό με όλα τα κινητά τηλέφωνα και με δυνατότητα σύνδεσης 2 τηλεφώνων ταυτόχρονα. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία (65mAh Li-Polymer) εξασφαλίζει έως 4 ώρες χρόνο ομιλίας και έως 4 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Διαθέτει θύρα micro USB για τη φόρτιση της μπαταρίας, που μπορείτε εύκολα να τη φορτίσετε από οποιοδήποτε φορτιστή με βύσμα micro USB.
16.90 19.90
ACME VRB01 Γυαλιά Εικονικής Πραγματικότητας Για 360° Βίντεο Και 3D Παιχνίδια | DBM Electronics - 20%
Τα Acme VRB01 Virtual Reality Glasses ήρθαν για να σας ταξιδέψουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Ένα οικονομικό VR headset που θα σου επιτρέψει να ζήσεις τη μαγεία της εικονικής πραγματικότητας χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου κινητό. Τα Acme VRB01 είναι συμβατά με τα περισσότερα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά, 4’’ έως 6’’ προσφέροντας μια γεμάτη και πλήρη εμπειρία χρήσης. Μπες σε ένα νέο κόσμο διασκέδασης με το Virtual Reality Headset από την Acme. H 3D και 360° εμπειρία είναι τόσο πραγματική που νομίζεις ότι έχεις ταξιδέψει και βρίσκεσαι σε έναν άλλο κόσμο.
18.80 23.60
ACME SP104B Muffin Ασύρματο Φορητό Ηχείο Με Bluetooth Για Streaming Μουσικής & Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 3%
ACME SP104B Το νέο φορητό ασύρματο ηχείο της ACME ήρθε να σας εντυπωσιάσει! Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth για streaming της μουσικής σας αλλά και για Hands-Free κλήσεις καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παρόλο το μικρό του μέγεθος η ισχύς του είναι 3 Watt που εγγυάται καλή ποιότητα ήχου. Επίσης διαθέτει μία βοηθητική είσοδο 3.5mm AUX για να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή ήχου όπως MP3 Players, Laptops, Tablet κ.α.
18.99 19.50
ACME BK03 Ασύρματο Φορητό Πληκτρολόγιο 78 Πλήκτρων, Με Τεχνολογία Bluetooth | DBM Electronics - 11%
ACME BK03 Ασύρματο φορητό πληκτρολόγιο με τεχνολογία Bluetooth. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του πληκτρολογίου είναι ότι είναι συμβατό με iOS, OS X, Windows και Android, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο με όλες τις συσκευές που έχετε στην κατοχή σας. Επιπλέον έχει σύνδεση Bluetooth επομένως, κανένα καλώδιο δεν θα εμποδίσει ή θα περιορίσει τις κινήσεις σας. Εκτός αυτού το πληκτρολόγιο διαθέτει συμπαγές σχεδιασμό, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο στο γραφείο σας και να είναι εύκολο να μεταφερθεί όταν είναι απαραίτητο.
22.90 25.80
ACME HB720 USB 2.0 Hub, Με 7 Θύρες Και Εξωτερικό Τροφοδοτικό | DBM Electronics - 11%
Το USB Hub της Acme HB720 αποτελεί μια πλήρη λύση για σύνδεση πολλαπλών συσκευών σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς προσφέρει 7 θύρες για να μην μείνετε ποτέ από θύρες USB και είναι συμβατό με το USB Rev. 1.0 / 1.1 / 2.0. Επιπλέον διαθέτει εξωτερική τροφοδοσία με μετασχηματιστή που σας επιτρέπει να φορτίσετε τις συνδεμένες συσκευές USB. Τέλος δεν απαιτείται εγκατάσταση απλώς συνδέστε το USB Hub στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή και το σύστημα θα το εντοπίσει αυτόματα.
22.90 25.80
Tο JBL Go είναι το καινούριο μικρό, αλλά πανίσχυρο ασύρματο mini speaker της JBL. Έρχεται σε 8 καταπληκτικές και μοντέρνες αποχρώσεις, διαθέτει Bluetooth για ασύρματη σύνδεση με το Smartphone ή το Tablet σας. Ακόμα διαθέτει μικρόφωνο με echo & noise cancellation για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και για handsfree συνομιλίες. Η ισχύς του είναι 3Watt και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του (600mAh), σας δίνει αυτονομία μέχρι και 5 ώρες μουσικής απόλαυσης.
28.90 32.00
ACME BH40 Αναδιπλούμενα Ασύρματα Ακουστικά On-Ear Με Bluetooth, Πλήκτρα Ελέγχου Και Μιρκόφωνο Για Hands-Free Κλήσεις | DBM Electronics - 24%
ACME BH40 Αναδιπλούμενα ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία Bluetooth και ενσωματωμένο μικρόφωνο για hands-free συνομιλίες. Διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία Ιόντων Λιθίου (300 mAh) με έως 13 ώρες μουσικής απόλαυσης. Εξαιρετική ποιότητα ήχου και κομψή εμφάνιση, με ειδικό σχεδιασμό και ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής. Πτυσσόμενοι βραχίονες για εύκολη αποθήκευση και μαλακά μαξιλαράκια για μεγαλύτερη άνεση. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι διαθέτουν πλήκτρα ελέγχου που είναι τοποθετημένα στη μια πλευρά και έτσι είναι προσβάσιμα με ένα χέρι! Τέλος διαθέτουν και μία είσοδο AUX για να συνδεθούν με μία πηγή ήχου.
33.20 43.50
ACME NI30 Ηχεία Πολυμέσων 2.1, Μαύρο Χρώμα | DBM Electronics - 15%
Ηχεία πολυμέσων 2.1 που θα σας συντροφεύσουν σε όλες τις multimedia περιηγήσεις σου. Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική, τις ταινίες με ήχο υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να τα συνδέσετε μέσω υποδοχής 3.5mm Line In που διαθέτει με τον υπολογιστή, το κινητό, το tablet σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Με ενσύρματο χειριστήριο για έλεγχο της έντασης της μουσικής για την απόλυτη ευελιξία στο χειρισμό. Αποτελούμενο από δύο Δορυφόρους (1.5Watt RMS) και ένα Subwoofer (3.5Watt RMS) για βαθύ και πλούσιο μπάσο. Ξύλινης κατασκευής καμπίνα Subwoofer με σύστημα bass reflex στο μπροστινό μέρος.
35.50 41.80