Επιλέξτε Φίλτρα

Τιμή
Μάρκες

Υγρά Μηχανών

Ibiza Light Smoke-Tropic, Τροπικό Aρωματικό Υγρό Για Λάδι Μηχανής Καπνού | DBM Electronics - 27%
Συμπυκνωμένο άρωμα TROPIC εξαιρετικής  ποιότητας τροπικό αρωματικό για λάδι μηχανής καπνού. Αρωματίζει τον καπνό που παράγει η μηχανή καπνού δίνοντας στον χώρο μια αίσθηση τροπικής αύρας. Το μπουκαλάκι είναι για χρήση σε λάδι καπνού 5 λίτρων.
6.50 8.90
Ibiza Light Smoke-Coconut, Υγρό Με Άρωμα Καρύδας Για Λάδι Μηχανής Καπνού | DBM Electronics - 27%
Συμπυκνωμένο άρωμα Coconut εξαιρετικής ποιότητας αρωματικό για λάδι μηχανής καπνού. Αρωματίζει τον καπνό που παράγει η μηχανή καπνού δίνοντας στον χώρο μια ευχάριστη μυρωδιά καρύδας. Το μπουκαλάκι είναι για χρήση σε λάδι καπνού 5 λίτρων.
6.50 8.90
Ibiza Light Smoke-Banana, Υγρό Με Άρωμα Μπανάνας Για Λάδι Μηχανής Καπνού | DBM Electronics - 27%
Συμπυκνωμένο άρωμα Banana εξαιρετικής ποιότητας αρωματικό για λάδι μηχανής καπνού. Αρωματίζει τον καπνό που παράγει η μηχανή καπνού δίνοντας στον χώρο μια ευχάριστη μυρωδιά μπανάνας. Το μπουκαλάκι είναι για χρήση σε λάδι καπνού 5 λίτρων.
6.50 8.90
UNI-EFFECT Cleaning Fog Liquid, Καθαριστικό Υγρό Για Μηχανές Καπνού 0.5Lt | DBM Electronics - 29%
Καθαριστικό υγρό για μηχανές καπνού 0,5Lt
7.50 10.50
Uni-Effect Haze Juice Standard Υγρό Για Μηχανή Καπνού Hazer 1 LT | DBM Electronics - 25%
Υγρό για μηχανή καπνού Hazer   σε οικονομική συσκευασία 1 LT για την δημιουργία καπνού μεσαίας πυκνότητας  (Τύπος standard) χωρίς την προσθήκη τοξικών ουσιών, ένα υγρό με βάση το νερό για να φέρει εις πέρας ένα εντυπωσιακό εφέ καπνού.
7.50 10.00
UniFX DL03 Bubble Liquid, Υγρό Για Μηχανή Φυσαλίδων 5Lt | DBM Electronics - 15%
Υψηλής ποιότητας υγρό για την παραγωγή φυσαλίδων σε συσκευασία 5Lt. Ένα ασφαλές, μη τοξικό προϊόν με ευχάριστη μυρωδιά, κατασκευασμένο με βάση το νερό για την αποφυγή αλλεργιών, παράγει πολύχρωμες φυσαλίδες.
14.40 17.00
UniFX DL05 Germany Fog Liquid, Υγρό Για Μηχανή Καπνού 5Lt (Μεσαίας Πυκνότητας) | DBM Electronics - 15%
Υγρό για μηχανές καπνού σε συσκευασία 5 LT για την δημιουργία καπνού μεσαίας πυκνότητας (Τύπος standard) χωρίς την προσθήκη τοξικών ουσιών, χωρίς προσθήκη αρώματος, ένα υγρό με βάση το νερό για να φέρει εις πέρας ένα εντυπωσιακό εφέ καπνού. Με πολλές εφαρμογές σε κλειστούς αλλα και ανοικτούς χώρους (Club, Bar, Συναυλίες, Φωτογραφίσεις, Ψυχαγωγικά Πάρκα κ.α.) 
15.30 18.00
UniFX DL06 DJ Fog Liquid, Υγρό Για Μηχανή Καπνού 4,5Lt (Μεσαίας Πυκνότητας) | DBM Electronics - 20%
Υγρό για μηχανές καπνού σε συσκευασία 5 LT για την δημιουργία καπνού μεσαίας πυκνότητας (Τύπος standard) χωρίς την προσθήκη τοξικών ουσιών, χωρίς προσθήκη αρώματος, για να φέρει εις πέρας ένα εντυπωσιακό εφέ καπνού. Με πολλές εφαρμογές σε κλειστούς αλλα και ανοικτούς χώρους (Club, Bar, Συναυλίες, Φωτογραφίσεις, Ψυχαγωγικά Πάρκα κ.α.) 
16.00 20.00
UniFX DL02 Snow Liquid, Υγρό Για Μηχανή Χιονιού 5Lt | DBM Electronics - 19%
Υψηλής ποιότητας υγρό για την παραγωγή χιονιού σε συσκευασία 5Lt. Ένα ασφαλές, μη τοξικό προϊόν με ευχάριστη μυρωδιά, κατασκευασμένο με βάση το νερό για την αποφυγή αλλεργιών, δεν αφήνει κατάλοιπα.
16.20 20.00
Ibiza Light Smoke5L-N, Υγρό Για Μηχανή Καπνού 5Lt (Χαμηλής Πυκνότητας) | DBM Electronics - 19%
Υψηλής ποιότητας υγρό για την παραγωγή καπνού με βάση το νερό. Παράγει χαμηλής πυκνώτητας καπνό. Δεν περιέχει επικίνδυνα συστατικά και δεν αφήνει κατάλοιπα. Διατίθεται σε πλαστικό δοχείο 5 λίτρων.
17.90 22.00
Ibiza Light Smoke5L-HD, Υγρό Για Μηχανή Καπνού 5Lt (Υψηλής Πυκνότητας) | DBM Electronics - 17%
Υψηλής ποιότητας υγρό για την παραγωγή καπνού με βάση το νερό. Παράγει υψηλής πυκνότητας καπνό. Δεν περιέχει επικίνδυνα συστατικά και δεν αφήνει κατάλοιπα. Διατίθεται σε πλαστικό δοχείο 5 λίτρων.
19.90 24.00
Ibiza Light HAZE5L, Υγρό Για Παραγωγή Ομίχλης 5Lt | DBM Electronics - 16%
Υψηλής ποιότητας υγρό για την παραγωγή καπνού με βάση το νερό. Παράγει χαμηλής πυκνώτητας καπνό. Δεν περιέχει επικίνδυνα συστατικά και δεν αφήνει κατάλοιπα. Διατίθεται σε πλαστικό δοχείο 5 λίτρων.
23.50 28.00