Φίλτρα Αναζήτησης Φίλτρα Αναζήτησης

Αυτοματισμοί

Βρείτε στο κατάστημα μας αυτοματισμούς wi-fi και διαχειριστείτε απομακρυσμένα τις συσκευές σας. Διαθέτουμε αυτοματισμούς σπιτιού, πρίζες προστασίας, έξυπνες πρίζες και προϊόντα smart home.
SAS 100-15-020 Αντάπτορας Ρεύματος Με Προστασία Υπέρτασης | DBM Electronics - 18%
Αντάπτορας ρεύματος με προστασία υπέρτασης ποιοτικής κατασκευής με προδιαγραφές ασφάλειας. Διαθέτει 1 πρίζα Σούκο με ενδεικτική λυχνία που δείχνει ότι ο μηχανισμός προστασίας (varistor) λειτουργεί κανονικά. Διαθέτει τεχνολογία Varistor της sas και εξασφαλίζει προστασία των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών σας συσκευών σε περίπτωση απότομης αύξησης της τάσης.
4,00 4,90
SAS 100-15-120 Αντάπτορας Ρεύματος Με Προστασία Υπέρτασης | DBM Electronics - 18%
Αντάπτορας ρεύματος με προστασία υπέρτασης ποιοτικής κατασκευής με προδιαγραφές ασφάλειας σε μαυρο χρώμα. Διαθέτει 1 πρίζα Σούκο με ενδεικτική λυχνία που δείχνει ότι ο μηχανισμός προστασίας (varistor) λειτουργεί κανονικά. Διαθέτει τεχνολογία Varistor της sas και εξασφαλίζει προστασία των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών σας συσκευών σε περίπτωση απότομης αύξησης της τάσης.
4,00 4,90
SONOFF Basic Smart Home Switch WiFi - Ασύρματος Έξυπνος Διακόπτης | DBM Electronics - 20%
Basic Smart Home Switch WiFi - Ασύρματος Έξυπνος Διακόπτης, Συμβατό με Google Assistant, Amazon Alexa, IOS, Android, Home Nest, IFTTT. Ελέγξτε μέσω κινητού οποιαδήποτε συσκευή ή φώτα θέλετε από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε! Με ισχύ 10A/2200W, όπου με την τοποθέτηση ενός ρελέ μπορούμε να ελέγξουμε συσκευές οποιασδήποτε ισχύος όπως πχ το θερμοσίφωνα.
10,28 12,80
SONOFF E27 Σε E27 Adaptor Smart Home Switch WiFi - Ασύρματος Έξυπνος Διακόπτης - Αντάπτορας Ντουί | DBM Electronics - 21%
Ασύρματος Έξυπνος Διακόπτης - Αντάπτορας Ντουί E27 σε E27. Συμβατό με Google Assistant, Amazon Alexa, IOS, Android, Home Nest, IFTTT. Ελέγξτε μέσω κινητού τα φώτα από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Απλά συνδέεσ τε πολύ εύκολα μέσω Wi-Fi στο Router σας και μέσω της εφαρμογής EWelinK που κατεβάζετε δωρεάν από Play Store, θα ελέγχετε τα φωτιστικά του σπιτιού σας, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε με το smartphone ή το tablet σας.
18,95 24,00
SONOFF 2CH Smart Home Switch WiFi - Ασύρματος Έξυπνος Διακόπτης Ράγας Με 2 Κανάλια | DBM Electronics - 23%
Dual Channel Smart Home Switch WiFi - Ασύρματος έξυπνος διπλός διακόπτης για 2 συσκευές, συμβατό με Google Assistant, Amazon Alexa, IOS, Android, Home Nest, IFTTT. Ελέγξτε μέσω κινητού οποιαδήποτε συσκευή ή φώτα θέλετε από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε για 2 διαφορετικές συσκευές!
19,23 25,00
SONOFF S20 UK Smart Home Socket WiFi - Ασύρματη Εξύπνη Πρίζα UK | DBM Electronics - 21%
Ασύρματη Smart μπρίζα με βύσμα Αγγλίας και Κύπρου. Η μπρίζα θα χρειαστεί αντάπτορα βύσματος απο UK σε EU για χρήση στην Ελλάδα. Συμβατό με Google Assistant, Amazon Alexa, IOS, Android, Home Nest, IFTTT. Ελέγξτε μέσω κινητού οποιαδήποτε συσκευή ή φώτα θέλετε από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.
22,05 28,00
SONOFF S20 EU Smart Home Socket WiFi - Ασύρματη Εξύπνη Πρίζα EU | DBM Electronics - 21%
Ασύρματη Smart μπρίζα με βύσμα EU. Συμβατό με Google Assistant, Amazon Alexa, IOS, Android, Home Nest, IFTTT. Ελέγξτε μέσω κινητού οποιαδήποτε συσκευή ή φώτα θέλετε από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Απλά συνδέεσ τε πολύ εύκολα μέσω Wi-Fi στο Router σας, και μέσω της εφαρμογής EWelinK, θα ελέγχετε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Sonoff, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε με το smartphone ή το tablet σας.
22,05 28,00
Nedis WISS03WT Σετ Πριζών Εσωτερικής Χρήσεως 3 Τεμαχίων Με Τηλεχειρισμό | DBM Electronics - 17%
Σετ 3 προγραμματιζόμενων πριζών εσωτερικής χρήσης, με τηλεχειριστήριο.Ενεργοποιήστε μια συσκευή κάθε φορά από απόσταση μέσω του τηλεχειριστηρίου, ή όλες μαζί με ένα πάτημα. Χρησιμοποιήστε το για να ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε ηλεκτρικές συσκευές που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες. Διαθέτει λειτουργία Plug and play.
22,50 27,00
SONOFF POW R2 Ασύρματος Διακόπτης Με Μετρητή Τάσης Ρεύματος Και Κατανάλωσης | DBM Electronics - 21%
Ασύρματος διακόπτης WiFi για απομακρυσμένο έλεγχο και παρακολούθησης της κατανάλωσης των συσκευών σας. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε με 99% ακρίβεια το ρεύμα, την τάση και την ισχύ σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή EWeLink στο κινητό σας. Επίσης προστατεύει τις συσκευές σας απο υπερφόρτωση αφού ορίσετε τις επιθυμητές τιμές για το ρεύμα, την τάση και την ισχύ.
23,57 30,00
SONOFF 4CH Smart Home Switch WiFi - Ασύρματος Έξυπνος Διακόπτης Ράγας Με 4 Κανάλια | DBM Electronics - 20%
Smart Home Switch WiFi - Ασύρματος Έξυπνος Διακόπτης Ράγας με 4 Κανάλια ο οποίος μπορεί να ελέγξει έως και 4 ηλεκτρονικές συσκευές. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της οικιακής σας συσκευής οποτεδήποτε και οπουδήποτε και να βρίσκεστε ενεργοποιώντας / απενεργοποιώντας με ένα απλό κλικ στο smart phone ή tablet σας μέσω WiFi, αφού εγκαταστήσετε στην συσκευή σας είναι το APP eWeLink.
31,95 40,00
SONOFF T1 1 GANG Wifi Wall Switch Ασύρματος Μονός Χωνευτός Διακόπτης Αφής ON / OFF | DBM Electronics - 20%
Μονός  ασύρματος διακόπτης για χωνευτή τοποθέτηση στον τοίχο σε κουτί διακλάδωσης καλωδίων τετράγωνο και στρογγυλό. Διαθέτει φωτιζόμενο πλήκτρο αφής στο μπροστινό πάνελ για άνοιγμα και κλείσιμο των συσκευών που έχετε συνδέσει πάνω του. Μπορείτε να συνδέσετε συσκευές με ισχύ 400W. Μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής eWeLink για απομακρυσμένο έλεγχο απο το κινητό σας
31,95 40,00
SONOFF T1 2 GANG Wifi Wall Switch Ασύρματος Διπλός Χωνευτός Διακόπτης Αφής ON / OFF | DBM Electronics - 21%
Διπλός ασύρματος διακόπτης για χωνευτή τοποθέτηση στον τοίχο σε κουτί διακλάδωσης καλωδίων τετράγωνο και στρογγυλό. Διαθέτει φωτιζόμενα πλήκτρα αφής στο μπροστινό πάνελ για άνοιγμα και κλείσιμο των συσκευών που έχετε συνδέσει πάνω του. Μπορείτε να συνδέσετε συσκευές με ισχύ 600W. Μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής eWeLink για απομακρυσμένο έλεγχο απο το κινητό σας.
33,31 42,00