Φίλτρα Αναζήτησης

Τιμή
 –  €
  • €24.8
  • €26.6
Κατασκευαστής

Προενισχυτές

Προενισχυτές επαγγελαμτικής χρήσης για την προ-ενίσχυση σήματος από μουσικά όργανα καθώς και από μικρόφωνα
N-AUDIO PP400 Προενισχυτής Σήματος Phono Και Μετατροπή Σε Line | DBM Electronics - 22%
Προενισχυτής σήματος Phono. Ο προενισχυτής έχει την δυνατότητα μετατροπής σήματος από Phono σε Line. Οι προενισχυτές Phono (ή αλλιώς RIAA) δέχοται στην είσοδο του η οποία είναι stereo rca ένα σήμα απο μία μαγνητική κεφαλή πικάπ, το ενισχύει και το παρέχει είτε στην έξοδο stereo rca είτε στην έξοδο 1/4" TRS. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και το τροφοδοτικό DC 12V του προενισχυτή.
24.80 31.90
N-AUDIO MA400 Προενισχυτής Ακουστικών Με Εισόδους Μικροφώνου, Monitor Και Εξόδους Through, Ακουστικών | DBM Electronics - 22%
Προενισχυτής ακουστικών ιδανικός για studio και live εφαρμογες με είσοδο μικροφώνου και είσοδο για monitor με ξεχωριστά ρυθμιστικά έντασης. Διαθέτει έξοδο μικροφώνου thru και 2 εξόδους ακουστικών με βύσμα 1/4 και 1/8. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και το τροφοδοτικό του προενισχυτή.
26.40 33.70
N-AUDIO HA400 Ενισχυτής Ακουστικών 4 Καναλιών (4xOUT, 1xIN) | DBM Electronics - 22%
Ενισχυτής ακουστικών 4 καναλιών με υποδοχές jack 6.3mm και ρυθμιστικά έντασης για την κάθε έξοδο. Για εφαρμογές στις οποίες θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο της έντασης του ήχου κάθε ακουστικού που είναι συνδεδεμένο πάνω στον ενισχυτή επιλέγοντας μία οικονομική κονσόλα που θα σας λύσει τα χέρια. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται το τροφοδοτικό του ενισχυτή.
26.60 34.30