Φίλτρα Αναζήτησης

Τιμή
 –  €
  • €8.7
  • €125
Κατασκευαστής

Μετατροπείς

Εδώ θα βρείτε μετατροπείς DI Box που είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη μετατροπή οποιουδήποτε ασύμμετρου σήμα στάθμης σε ισορροπημένη έξοδο μικροφώνου και μας επιτρέπει τη χρήση μακριών καλώδιων χωρίς να χαθούν οι υψηλές συχνότητες. Επίσης θα βρείτε μετετροπείς απο αναλογικό σε ψηφιακό σήμα και αντίθετα.
VD-273 Μετατροπέας (Converter) Ψηφιακού Ηχητικού Σήματος Σε Αναλογικό | DBM Electronics - 16%
Μετατροπέας (Converter) ψηφιακού ηχητικού σήματος σε αναλογικό. Διαθέτει 2 εισόδους, οπτική ίνα (toslink) ή coaxial για να επιλέξουμε και 1 έξοδο RCA. Τέλος ο μετατροπέας λειτουργεί με τροφοδοτικό DC/5V το οποίο εμπεριέχεται στην συσκευασία και διαθέτει φωτάκι led για την ένδειξη λειτουργίας του μετατροπέα.
8.79 10.50
VD-275 Μετατροπέας (Converter) Αναλογικού Ηχητικού Σήματος Σε Ψηφιακό | DBM Electronics - 8%
Μετατροπέας (Converter) αναλογικού ηχητικού σήματος σε ψηφιακό. Διαθέτει είσοδο RCA και 2 εξόδους, οπτική ίνα (toslink) και coaxial για να επιλέξουμε. Τέλος ο μετατροπέας λειτουργεί με τροφοδοτικό DC/5V το οποίο εμπεριέχεται στην συσκευασία και διαθέτει φωτάκι led για την ένδειξη λειτουργίας του μετατροπέα.
14.70 16.00
HQ-CONV-COAXOP Ψηφιακός μετατροπέας ήχου! Μετατρέπει το ψηφιακό RCA (coaxial) Σε TOSLINK (οπτικό) | DBM Electronics - 15%
Ψηφιακός μετατροπέας ήχου, από ψηφιακό RCA (coaxial) σε TOSLINK (οπτικό). Χρησιμοποιείται για τη σύνδεση ενός DVD player ή κάρτας ήχου με ομοαξονική ψηφιακή έξοδο σε ενισχυτή ή καταγραφέα MD με οπτική είσοδο. 
20.00 23.50
N-AUDIO DI-1 Παθητικό Di Box Με Jack 6.3mm Είσοδο Και Έξοδο | DBM Electronics - 27%
Παθητικό DI Box ιδανικό για studio και live εφαρμογές. Διαθέτει είσοδο και έξοδο jack 6.3mm. Δυνατότητα επιλογής λειτουργίας ανάμεσα σε -0db, -20db και -40db για την αποφυγή παραμόρφωσης όταν συνδέεται σε μεγάλες εισόδους. Το DI Box χρησιμοποιείται για την μετατροπή ασύμμετρου σήματος εισόδου απο μουσικά όργανα σε συμμετρικό για σύνδεση σε ενισχυτές, μείκτες και κονσόλες ήχου.
26.20 35.70
MACKIE MDB-1P Παθητικό DI Box Με είσοδο Line Και Εξόδους XLR Και Thru | DBM Electronics - 22%
Παθητικό DI Box από τη Mackie, ιδανικό για studio και live εφαρμογές. Διαθέτει είσοδο με υψηλή αντίσταση 1/4" με έξοδο Thru, balanced XLR (male) έξοδο με γείωση, με πολύ χαμηλό θόρυβο και παραμόρφωση. Δυνατότητα λειτουργίας και με -15dB, για αποφυγή παραμόρφωση pad, όταν συνδέεται για σε μεγάλες εισόδους.
49.00 63.20
Reloop iPhono 2 Μετατροπέας Ήχου Από Αναλογικό Σε Ψηφιακό Σήμα Με Είσοδο Line - Phono | DBM Electronics - 22%
Μετατροπέας ήχου απο αναλογικό σε ψηφιακό, με είσοδο Line - Phono και υποδοχή τροφοδοσία USB ιδανική για ψηφιοποίηση βινυλίου αλλα και οποιασδήποτε πηγής ήχου επιπέδου Line. Διαθέτει διακόπτη PH - LN,  βιδωτή γ είωση GND, μετατροπέα A - D 16 bit, υποδοχή ακουστικών 6,3 mm και έξοδος RCA για αναπαραγωγή εγγεγραμμένου ήχου (κάρτα ήχου) ή παρακολούθησης μέσω υπολογιστή, 1x phono/line (RCA) είσοδο, 1 έξοδο PC (mini USB) και 1 έξοδο (RCA).
69.00 88.00
MACKIE MDB-2P Παθητικό Stereo DI Box Με 2 Εισόδους Line Και 4 Εξόδους (2 XLR, 2 Thru) | DBM Electronics - 24%
Παθητικό Stereo DI Box από τη Mackie, ιδανικό για keyboards, media players και άλλες stereo πηγές. Διαθέτει είσοδο με υψηλή αντίσταση 1/4" με έξοδο Thru, Balanced XLR (male) εξόδους με γείωση, με πολύ χαμηλό θόρυβο και παραμόρφωση. Δυνατότητα λειτουργίας και με -15dB pad, για αποφυγή παραμόρφωσης, όταν συνδέεται σε μεγάλες εισόδους.
75.00 99.00
MACKIE MDB-USB Stereo DI Box Με Έξοδο Ακουστικών Και 2 Εξόδους XLR | DBM Electronics - 14%
DI Box που συνδυάζει μια κάρτα ήχου με ένα Stereo DI χωρίς θόρυβο και παραμόρφωση, μετατρέποντας την ψηφιακή είσοδο ήχου, σε καθαρή, balanced έξοδο. Διαθέτει επιπλέον ρυθμιστή έντασης, έξοδο ακουστικών, αναλογικές εξόδους XLR με ground lift και mono sum για να επιτυγχάνει μέγιστο versatility. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω υπολογιστή.
125.00 145.00