Επιλέξτε Φίλτρα

Τιμή
Μάρκες

Μετατροπείς Di

DI Box πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη μετατροπή οποιουδήποτε ασύμμετρες σήμα στάθμης σε ισορροπημένη έξοδο μικροφώνου. Μας παρέχει αντίσταση του σήματος που ταιριάζουν για την άμεση σύνδεση των μέσων για ενισχυτές και μίκτες και μας επιτρέπει τη χρήση μακριών καλώδιων χωρίς να χαθούν οι υψηλές συχνότητες.
Behringer DI-600P Παθητικό DI Box | DBM Electronics - 45%
Παθητικό DI μετατροπή unbalanced σε balanced, μειωτή για σύνδεση σε έξοδο ενισχυτή, διακόπτη ground-lift για απάλειψη θορύβου- παράσιτα που προκαλείται στο σήμα από βρόγχο γείωσης . Μεταλλικό σώμα, δυνατότητα link, καρφί στην είσοδο, XLR για την έξοδο.  Μετασχηματιστής υψηλής απόδοσης για απόλυτη ακεραιότητα του σήματος.
23.00 42.00
Behringer DI20 Ενεργό DI Δύο Καναλιών | DBM Electronics - 34%
Ενεργό DI δύο καναλιών που παρέχει αντίσταση και αντιστοίχιση του σήματος, για την απευθείας σύνδεση μέσω μεικτών και ενισχυτών. Παρέχει τη δυνατότητα λειτουργίας spilt, από το ένα κανάλι και στα δύο. Διαθέτει ¼“ TRS και gold-plated XLR connectors.
23.00 35.00
Behringer DI100 Ενεργό DI Πολλαπλών Χρήσεων | DBM Electronics - 22%
DI πολλαπλών χρήσεων που παρέχει αντίσταση και αντιστοίχιση του σήματος, για την απευθείας σύνδεση μέσω μεικτών και ενισχυτών. Η εσωτερική μπαταρία απενεργοποιείται όταν το phantom Power ενεργοποιείται. Διαθέτει TRS και gold-plated XLR connectors.  
45.00 58.00