Φίλτρα Αναζήτησης

Τιμή
 –  €
  • €49
  • €129
Κατασκευαστής

Μετατροπείς Di

DI Box πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη μετατροπή οποιουδήποτε ασύμμετρες σήμα στάθμης σε ισορροπημένη έξοδο μικροφώνου. Μας παρέχει αντίσταση του σήματος που ταιριάζουν για την άμεση σύνδεση των μέσων για ενισχυτές και μίκτες και μας επιτρέπει τη χρήση μακριών καλώδιων χωρίς να χαθούν οι υψηλές συχνότητες.
MACKIE MDB-1P Παθητικό DI Box Με είσοδο Line Και Εξόδους XLR Και Thru | DBM Electronics - 22%
Παθητικό DI Box από τη Mackie, ιδανικό για studio και live εφαρμογές. Διαθέτει είσοδο με υψηλή αντίσταση 1/4" με έξοδο Thru, balanced XLR (male) έξοδο με γείωση, με πολύ χαμηλό θόρυβο και παραμόρφωση. Δυνατότητα λειτουργίας και με -15dB, για αποφυγή παραμόρφωση pad, όταν συνδέεται για σε μεγάλες εισόδους.
49.00 63.20
MACKIE MDB-2P Παθητικό Stereo DI Box Με 2 Εισόδους Line Και 4 Εξόδους (2 XLR, 2 Thru) | DBM Electronics - 24%
Παθητικό Stereo DI Box από τη Mackie, ιδανικό για keyboards, media players και άλλες stereo πηγές. Διαθέτει είσοδο με υψηλή αντίσταση 1/4" με έξοδο Thru, Balanced XLR (male) εξόδους με γείωση, με πολύ χαμηλό θόρυβο και παραμόρφωση. Δυνατότητα λειτουργίας και με -15dB pad, για αποφυγή παραμόρφωσης, όταν συνδέεται σε μεγάλες εισόδους.
75.00 99.00
MACKIE MDB-USB Stereo DI Box Με Έξοδο Ακουστικών Και 2 Εξόδους XLR | DBM Electronics - 22%
DI Box που συνδυάζει μια κάρτα ήχου με ένα Stereo DI χωρίς θόρυβο και παραμόρφωση, μετατρέποντας την ψηφιακή είσοδο ήχου, σε καθαρή, balanced έξοδο. Διαθέτει επιπλέον ρυθμιστή έντασης, έξοδο ακουστικών, αναλογικές εξόδους XLR με ground lift και mono sum για να επιτυγχάνει μέγιστο versatility. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω υπολογιστή.
129.00 165.00